Amazon Prime Day 2022: tot ce știm până acum

Amazon a confirmat că Prime Day 2022 va avea loc în iulie, fixând în cele din urmă acordul-a-thons pe o fereastră de timp și refuzându-mi orice alte scuze pentru a amâna scrierea unui ghid despre asta.

La fel ca o Vinerea Neagră mai scurtă, aceasta poate fi o oportunitate bună de a cumpăra hardware pentru jocuri pentru PC la prețuri reduse dramatic, așa că dacă în prezent vă gândiți la un nou SSD sau un mouse de înlocuire, ar putea fi sigur să așteptați până când are loc evenimentul. În curs. Și s-ar putea să nu fie nevoie să cumpărați de la Amazon pentru asta, deoarece unor retaileri rivali le place să-și deruleze propriile oferte pentru a concura direct cu Prime Day.

Deocamdată, mai jos este tot ce trebuie să știi despre Prime Day 2022. Sincer să fiu, nu există multe detalii concrete, cu excepția lunii, dar te poți pregăti cu cele mai bune ghiduri hardware între timp și vom aduna. toate cele mai bune oferte Amazon și non-Amazon Prime Day în timpul evenimentului în sine.


Care este prima zi?

În primul rând, nu este chiar o zi. În ultimii ani, Prime Day a fost un festival de 48 de ore al reducerilor Amazon și al vânzărilor în creștere vertiginoasă, adesea cu prețurile care scad la minime istorice pentru anumite articole – de aceea ar putea merita așteptarea. Prime Days obișnuia să aibă reputația de a încerca să mute gunoiul aparent aleatoriu (33% reducere pe bandă adezivă, la naiba da), dar în zilele noastre ai șanse mult mai mari să găsești ceva ce ți-ai dori cu adevărat. .

Aceasta include cele mai recente și mai bune componente și periferice pentru PC. Prime Day 2021 a redus unele dintre cele mai bune SSD-uri, cele mai bune căști de gaming pentru PC și cele mai bune șoareci de gaming la cele mai mici prețuri (la acea vreme), iar Prime Day 2022 a putut repeta cu ușurință isprava.

Ceea ce diferențiază Prime Day de Black Friday obișnuit este că toate cele mai bune oferte Amazon sunt limitate la membrii Amazon Prime. Costă 8 GBP/15 USD pe lună sau 79 GBP/139 USD pe an, dar dacă doriți doar să profitați de Prime Day, puteți configura versiunea de încercare gratuită de 30 de zile a Prime cu puțin timp înainte de a începe și o puteți anula după ce ați făcut cumpărăturile dvs.


O fotografie a mouse-ului de gaming Razer Basilisk V3.

Când este Prime Day 2022?

Iulie. Când exact în iulie, nu știm încă, deși câteva indicii potențiale pot fi găsite în datele anterioare ale Prime Days:

  • Prime Day 2017: de marți 11 iulie până miercuri, 12 iulie
  • Prime Day 2018: luni 16 iulie până marți 17 iulie
  • Prime Day 2019: de luni 15 iulie până marți, 16 iulie
  • Prime Day 2020: marți 13 octombrie – miercuri 14 octombrie
  • Prime Day 2021: luni 21 iunie până marți 22 iunie

Deși aceasta este prima Prime Day din iulie în trei ani, toate cazurile anterioare au început pe la jumătatea lunii, întotdeauna la începutul săptămânii și, de obicei, într-o zi de luni. Voi actualiza acest ghid odată ce datele reale vor fi confirmate, dar este suficient să spunem că, dacă mergi pe o rută de probă obscenată de 30 de zile, nu-l activa până la sfârșitul lunii iunie cel mai devreme.


Versiunile cu spatele deschis și cu spatele închis ale căștilor de gaming EPOS H6Pro stau una lângă cealaltă.

Merită Prime Day?

Depinde. Merită să plătiți Amazon Prime doar pentru a accesa ofertele Prime Day? Probabil că nu, cu excepția cazului în care ați văzut economii de peste 79 GBP/139 USD la hardware-ul pe care urma să îl cumpărați oricum. Acestea fiind spuse, beneficiați și de toate caracteristicile standard ale unui abonament Prime, cum ar fi livrare mai rapidă, acces la Prime Video și Amazon Music și multe altele. Poate că v-ați înscris deja la Prime pentru a le obține, caz în care ofertele Prime Day sunt doar un alt avantaj.

Deoarece suntem la doar câteva săptămâni distanță, cred că merită să amânăm majoritatea achizițiilor de echipamente neesențiale pentru PC pentru a vedea dacă Prime Day oferă un preț mai bun. Mai ales dacă este vorba de genul de tehnologie care este cel mai răspândit pe Amazon, cum ar fi SSD-urile și perifericele; Pot fi avute oferte bune pentru procesoare sau plăci de bază, dar sunt mai rare. În plus, având în vedere starea actuală a pieței plăcilor grafice, probabil că este mai bine să încheiați o ofertă unică pe o placă grafică decât să sperați că Amazon își va reumple inventarul de obicei slab.

În ceea ce privește dacă Prime Day merită vremevă vom ajuta când va veni momentul, evidențiind doar cele mai bune oferte de hardware despre care știm că sunt bune.


SSD-ul WD Black SN770 lângă WD Black SN750 SE.

Aveți sfaturi pentru Prime Day?

Pe lângă înscrierea și anularea ulterior a perioadei de încercare gratuită Prime, da, un cuplu. Primul este că, dacă știi ce cauți – să zicem, o tastatură sau un monitor de gaming specific – atunci poți economisi un pic de efort prin preîncărcarea coșului cu articolele pe care le dorești înainte de începerea Prime Day 2022. început, puteți apoi să vă îndreptați direct către coșul dvs. și să vedeți care sunt la reducere, ștergându-le pe cele care nu sunt și verificând (fără a fi nevoie să căutați manual din nou) celor care sunt.

O captură de ecran a unui grafic de urmărire a prețurilor Amazon așa cum apare cu extensia Keepa Chrome.

Utilizatorii Chrome ar trebui să ia în considerare și instalarea extensiei Keepa. Acest lucru adaugă un grafic de urmărire a prețurilor la orice listă Amazon pe care o vizualizați, permițându-vă să vedeți cum a fluctuat prețul său în ultimele săptămâni sau luni. Acesta poate fi un instrument la îndemână pentru a contracara tactica furtuna, deși din păcate nu neobișnuită, a vânzătorilor Amazon care creează „oferte” fantomă: creșterea prețului unui articol și apoi scăderea acestuia în timpul unei vânzări mari, o iluzie de scădere a prețului. Keepa vă permite să vedeți dacă o reducere este într-adevăr o reducere sau doar vă permite să confirmați dacă ceva este la un preț scăzut istoric.


Laptopul de gaming Gigabyte G5, pe o masă, văzut din lateral.

De fapt, nu-mi place Amazon. Ai si altceva?

Destul de corect. Să nu ne prefacem că Amazon nu a fost acuzat în mod repetat de condiții proaste de muncă și de evaziune fiscală, ca să nu mai vorbim de distrugerea sindicatelor și de practicile de colectare masivă de date. Dacă încă sunteți în căutarea de upgrade-uri pentru PC, dar doriți să evitați Amazon în mod special, vestea bună este că mulți retaileri de hardware își vor lansa propriile oferte pentru a coincide cu Prime Day. În multe cazuri, acestea se vor potrivi cu prețurile pe care Amazon le cere pentru același articol și, uneori, vor reduce vânzările Prime Day.

Așa cum a făcut Katharine anul trecut, voi menține un ghid de oferte Anti-Prime Day în iulie, ținând evidența celor mai bune oferte din afara imperiului e-commerce Bezos. Inutil să spun că nici aceștia nu vor avea nevoie de un cont Prime.

Add Comment