Brenda Edwards dezvăluie că vorbește zilnic cu fiul ei răposat Jamal

Brenda Edwards a dezvăluit că vorbește zilnic cu fiul ei răposat Jamal și că mantra lui de „credere în sine” a ajutat-o ​​în timp ce se luptă să-și facă față durerii.

Mogulul muzicii Jamal a murit în februarie, la vârsta de 31 de ani, după un „atac de cord brusc” în casa pe care o împărțea cu mama sa vedetă din Loose Women, după ce a fost DJ cu o seară înainte.

Apărând în episodul de miercuri din Good Morning Britain, Brenda a discutat despre încrederea pe care și-a construit-o în numele lui și a dezvăluit că Jamal avea deja planuri în vigoare înainte de moartea lui.

Emoționant: Brenda Edwards a apărut la GMB pentru a dezvălui că vorbește zilnic cu regretatul ei fiu Jamal, iar mogulul muzicii a scris un testament și i-a planificat înmormântarea înainte de moartea lui la vârsta de 31 de ani.

Cântăreața în vârstă de 53 de ani a dezvăluit luna trecută că moartea fiului ei a fost „subită și neașteptată”, explicând că „a intrat în stop cardiac și apoi a murit cu mine ținându-l de mână”.

Brenda a lansat anterior o declarație în care a anunțat moartea fiului ei, în care a dezvăluit că Jamal a murit „după o boală bruscă”.

În timp ce moartea ei a fost neașteptată, Brenda a dezvăluit pe GMB că avea planuri pentru moartea ei.

Ea a explicat: „A scris un testament. Avea afaceri. Era destul de specific în ceea ce își dorea”, adăugând că fanul de lungă durată a lui Chelsea a vrut să fie fotografiat albastru la înmormântarea sa.

Spărgător: mogulul muzicii Jamal a murit în februarie, la vârsta de 31 de ani, în urma unui „atac de cord brusc” în casa pe care o împărțea cu mama sa vedetă Loose Women (fotografiată împreună în 2021)

Spărgător: mogulul muzicii Jamal a murit în februarie, la vârsta de 31 de ani, în urma unui „atac de cord brusc” în casa pe care o împărțea cu mama sa vedetă Loose Women (fotografiată împreună în 2021)

Brenda – care a purtat albastru la GMB din același motiv – a continuat să discute despre moștenirea fiului ei, spunând: „Jamal a fost această persoană drăguță și fericită care a vrut să o conecteze pe aceasta cu aceasta, fără să se gândească măcar la sine. Era doar despre a-i ajuta pe alții.

„Mă descurc pentru că mantra lui Jamal era despre încrederea în sine. A scris o carte despre asta, Viziunea. Treaba lui a fost să încerce să le ofere tinerilor șansa de a-și trăi visele și de a le realiza.

Ea a continuat: „A fost foarte încântător, sprijinul pe care l-am primit de la prietenii lui, de la toată familia mea și, după cum spuneți, de la oameni pe care nici măcar nu știu cui a făcut o asemenea impresie.

Starul YouTube a lansat carierele a zeci de tineri artiști britanici, printre care megastarurile Ed Sheeran și Stormzy, prin intermediul platformei sale de muzică urbană online SB.TV.

El a menținut o prietenie strânsă cu Ed, iar Brenda a dezvăluit că bijuteriile pe care le-a purtat în ziua aceea i-au fost dăruite de mama lui Ed.

Brenda a spus: „Jamal a fost această persoană drăguță și fericită care a vrut să o conecteze pe aceasta cu aceasta, fără să se gândească măcar la sine.  Era doar despre a-i ajuta pe alții

Brenda a spus: „Jamal a fost această persoană drăguță și fericită care a vrut să o conecteze pe aceasta cu aceasta, fără să se gândească măcar la sine. Era doar despre a-i ajuta pe alții

Brenda a continuat: „Am venit în această dimineață și unul dintre producătorii tăi, Gav, m-a întâlnit și mi-a spus: „Jamal mi-a dat de fapt primul meu loc de găzduire. Și acum funcționează pe GMB!

„Este bine să vorbesc cu acești oameni – mă emoționează – dar îmi dă putere că copilul meu a ajutat atât de mulți oameni și îmi dă putere să-și continui moștenirea”.

Brenda a adăugat: „Vorbesc cu el în fiecare dimineață și în fiecare seară. Eu spun: “Bună, salut iubito. Noapte bună iubito.” Eu doar vorbesc despre orice. Obțin multă putere din asta și m-a inspirat foarte mult.

Brenda a adăugat că este mângâiată să știe că Jamal este „cu mama și tata și bunica și bunicul meu chiar acum”.

Ea a continuat: „Mă descurc pentru că mantra lui Jamal era despre încrederea în sine.  A scris o carte despre asta.  Treaba lui a fost să încerce să le ofere tinerilor șansa de a-și trăi visele.

Ea a continuat: „Mă descurc pentru că mantra lui Jamal era despre încrederea în sine. A scris o carte despre asta. Treaba lui a fost să încerce să le ofere tinerilor șansa de a-și trăi visele.

Ea a continuat: „Când l-am oprit, era un „J” deasupra cerului și ceilalți nori se mișcau, dar acel „J” nu a fost niciodată de vină”. Cred că este cu mine. Am credință, sunt cineva care crede în ea.

„Nu sunt aici să pun asta pe toată lumea, fiecare se confruntă cu durerea în felul său. Așa ies din asta. Și când Jamal era prin preajmă, vorbeam cu mama și tata… Este un lucru frumos din ceva destul de trist și negativ.

Pe lângă faptul că lucrează la canalul său muzical, Jamal s-a dedicat activităților de caritate, inclusiv cu Prințul Charles și fiii săi William și Harry. În 2014, a obținut un MBE pentru serviciile prestate muzicii.

Moartea subită a lui Jamal a fost anunțată online pe 20 februarie și ulterior confirmată de conducerea sa.

Faima: Jamal este renumit pentru crearea platformei media online SBTV, care a prezentat artiști în curs de dezvoltare.  El a primit un MBE la Palatul Buckingham în 2015

Faima: Jamal este renumit pentru crearea platformei media online SBTV, care a prezentat artiști în curs de dezvoltare. El a primit un MBE la Palatul Buckingham în 2015

O declarație a mamei sale, Brenda, a fost citită la Loose Women, unde ea este prezentatoare, a doua zi spunând că a murit duminică dimineață de o „boală bruscă” și că familia și prietenii lui au fost „complet devastați”.

Ea a adăugat: „Jamal a fost o inspirație pentru mine și pentru mulți alții. Dragostea noastră pentru el dăinuie, moștenirea lui rămâne.

La o veghe a doua zi, Brenda a cântat hitul lui Whitney Houston, Greatest Love of All, în fața mulțimilor liniștite care s-au adunat pentru a-și aminti viața impresarului muzical.

Cântând printr-un megafon, ea a cântat cuvintele „Cred că copiii sunt viitorul”. A învăța să te iubești pe tine însuți – este cea mai mare dragoste dintre toate’, aducând mulțimea până la lacrimi.

Într-un alt moment emoționant, după ce și-a terminat cântecul, Brenda s-a adresat celor îndoliați și a spus că speră că moartea fiului ei va ajuta la unirea comunității lor.

Ea a spus: „Dacă putem face ceva în 2022, vă rugăm să aducem comunitatea împreună. Opriți lupta. Opriți măcelul. Și să ne construim comunitatea.

„Nu trebuie să ne pierdem tinerii. Dacă vezi că se întâmplă ceva.

„Te rog, încearcă să oprești”. Poliția a confirmat că nu a existat nicio sugestie că violența a jucat un rol în moartea lui Jamal, descriind-o drept o „urgență medicală” nebănuită.

Brenda, un panelist Loose Women care a terminat pe locul patru în a doua serie a lui The X Factor, deplânge moartea fiului ei împreună cu sora ei Tanisha.

Moartea subită a lui Jamal a fost tratată ca nu suspectă, ci inexplicabilă, ceea ce înseamnă că va fi probabil trimisă la medicul legist pentru o anchetă cu privire la cauza morții ei.

Cum Jamal Edwards a lansat cariera unora dintre cele mai mari vedete britanice de pe un canal YouTube creat în dormitorul său la vârsta de 15 ani și lucrând la Topman

Little Mix la SBTV în 2012

Little Mix la SBTV în 2012

Jamal avea 15 ani când mama lui Brenda i-a cumpărat un cadou special de Crăciun – o cameră video de 200 de lire sterline.

Tocmai se lansase YouTube și Jamal, care, ca majoritatea adolescenților, petrecea ore întregi în dormitorul său online, a decis să încarce poze cu vulpi în curtea lui. „Credeam că sunt Steve Irwin”, a spus el într-un interviu pentru MailOnline.

Dar când filmarea a fost vizionată de 1.000 de ori, și-a dat seama că era pe ceva.

A ieșit la proprietate și a făcut câteva clipuri cu prietenii săi, dintre care majoritatea erau în grime – stilul muzical definit acum de vedete precum Dizzee Rascal și Skepta.

„Pe atunci, nu exista niciun loc unde să ne expunem genul de scuipat și rap, așa că m-am gândit, OK, vreau să creez această platformă”, a spus el. Și-a luat propria porecla rap „Smokey Barz” pentru a-și crea numele de marcă și s-a născut SBTV.

Jamal nu a avut un succes peste noapte, iar Brenda nu avea idee că fiul ei va fi salutat ca pionierat al secolului 21.

Din punctul ei de vedere, avea un băiat care se luptase la școală, se confrunta cu exmatricularea din facultate și avea nevoie de o verificare a realității în lumea muncii.

Când avea 17 ani, Brenda l-a dus la o filială a Topman și a cerut să-i dea un loc de muncă.

— A fost atât de jenant. Ei ar spune: „Nu avem un loc de muncă actual”, dar ea nu ar accepta un nu ca răspuns”, spune el. „Ea a spus: „Nu-mi pasă, el va lucra gratis, trebuie să-l iei. Și au fost de acord, probabil pentru că au vrut să scape de ea.

Jamal și-a început cariera la Topman ca agent de vânzări, dar, în același timp, a început să stea la BBC, să se strecoare în rave și să trimită mesaje caselor de discuri cerșind interviuri cu artiștii lor. Marea sa descoperire a venit trei ani mai târziu, când a primit primul său interviu fără murdărie cu Kelly Rowland.

De acolo au urmat Bruno Mars, Nicki Minaj, Trey Songz și nenumărați alți A-listeri. În 2011, a fost invitat la 10 Downing Street pentru a-i lua un interviu cu prim-ministrul, după ce a fost numit Ambasador pentru Premiile Spiritul Londrei.

Jamal era încă implicat în filmări și montaj la SBTV și avea planuri mari de a extinde brandul în sport, comedie și modă.

În afara serviciului, marea lui pasiune a fost Chelsea FC.

.

Add Comment