Britney Spears spune că tatăl ei Jamie „a distrus sămânța profundă a existenței mele” într-o postare pasională

Britney Spears și-a denunțat tatăl – și fostul curator – Jamie pentru că „a distrus sămânța profundă a existenței mele”.

Cântăreața, a cărei conservatoare de aproape 14 ani a ajuns la un sfârșit senzațional în noiembrie, a transmis marți pe Instagram cu o postare pasională, susținând că tatăl ei înstrăinat „m-a făcut să mă simt urât” și admițând că „daunele psihologice” din partea lui vor „ fi mereu acolo”. ‘

Topul topului Toxic, în vârstă de 40 de ani, a distribuit o fotografie alb-negru din copilăria ei și a început legenda spunând: „13 este vârsta la care m-am simțit destul de drăguță”.

„Mi-a distrus sămânța profundă a existenței”: Britney Spears l-a lovit pe tatăl Jamie într-un post pasionat și susține că a făcut-o să se simtă „urâtă” – la cinci luni după încheierea mandatului ei de conservare

Părând să facă aluzie la problemele ei personale importante, cântăreața, care este însărcinată cu al treilea copil, a continuat: „Cred că zilele mele rebele au fost pentru că a trebuit să fiu întotdeauna perfectă și drăguță. [sic] … apoi am ajuns la extreme și am devenit sălbatic și răutăcios [sic]…dar în acele zile rebele, sincer, încă mă simțeam fierbinte [sic]!!!’

Britney a vorbit apoi sincer despre tutela ei și despre modul în care viața ei a fost afectată de tatăl ei, în vârstă de 69 de ani.

„Un lucru pe care mi l-a făcut tutela… și unul dintre lucrurile care m-au durut cel mai mult… a fost că mi s-a spus mereu că sunt gras și niciodată suficient de bun. [sic]!!! Tatăl meu m-a făcut mereu să simt că trebuie să încerc…încerc…încearcă!!! RELEVATE!!!

„El mi-a distrus sămânța profundă a existenței mele… sămânța care m-a făcut să mă simt frumoasă ca atunci când aveam 13 ani… încrederea mea… miștoul meu… dialogul meu interior… și da chiar și viața mea sexuală. [sic]… totul complet distrus !!! M-a făcut să mă simt urât… așa am fost [sic]!!!’ ea a scris.

Megastarul a spus că „o conversație incomodă este grozavă” și le-a spus celor 40 de milioane de adepți că se simte „atât de bine” când s-a terminat conservatorul.

„Crede-mă… a te simți frumos este o cu totul altă lume… știu asta pentru că am fost martor la amândouă!!! Dacă asta îi face pe unii oameni să se simtă inconfortabil… BINE… conversația inconfortabilă este grozavă!!!

Spuneți un cuvânt: cântăreața, a cărei conservatoare de aproape 14 ani a ajuns la un sfârșit senzațional în noiembrie, a mers pe Instagram, recunoscând că

Spuneți un cuvânt: cântăreața, a cărei conservatoare de aproape 14 ani a ajuns la un sfârșit senzațional în noiembrie, a mers pe Instagram marți, recunoscând că „daunele psihologice” ale tatălui ei înstrăinat vor „rămîne mereu acolo”

„Când s-a terminat conservatorul… mă simțeam atât de bine cu mine!!! Și ghici ce… Am încetat să mai încerc atât de mult și da, am intrat într-o lume cu totul nouă [sic]!!!’

Ea conchide: „M-am simțit frumos… prin urmare am fost [sic]!!! Am putut simți asta, dar daunele psihologice de la tatăl meu și TOȚI oamenii care au venit cu el vor fi mereu acolo. [sic]!!! Ce crezi… asa esti!!! Simt că am din nou 13 ani [sic]!!!’

Există vremuri mai fericite la orizont pentru o Britney liberă – deoarece își așteaptă al treilea copil cu logodnicul Sam Asghari.

Iubită: Există vremuri mai fericite la orizont pentru o Britney liberă - deoarece își așteaptă al treilea copil cu logodnicul Sam Asghari (foto)

Iubită: Există vremuri mai fericite la orizont pentru o Britney liberă – deoarece își așteaptă al treilea copil cu logodnicul Sam Asghari (foto)

Britney a distribuit marți o postare suplimentară pe site-ul de partajare a fotografiilor, oferindu-i fanilor fideli o privire asupra vechilor ei poezii.

„Am scris tot timpul!!!”, a împărtășit ea alături de unele dintre lucrările ei. „Aveam 133 de pagini… atât de prost din câte îmi amintesc… de fapt sunt o mulțime de poezii!!! Le scrisesem în liantul CM2 al fiului meu pe care mi l-a dat [sic]… Mi-a venit ideea să fac o carte din ea și m-am gândit în sinea mea „Este lucrarea asta prea personală?”, scrie ea.

Ea și-a salutat originalele, „de departe cea mai bună lucrare pe care am făcut-o vreodată”.

Poezie: Britney a distribuit marți o postare suplimentară pe site-ul de partajare a fotografiilor, oferindu-i fanilor fideli o privire asupra vechilor ei poezii

Poezie: Britney a distribuit marți o postare suplimentară pe site-ul de partajare a fotografiilor, oferindu-i fanilor fideli o privire asupra vechilor ei poezii

„Am văzut o carte pe care @kimkardashian a făcut-o cu selfie-uri… la vremea aceea nu eram conștientă, nici nu știam că există selfie-uri. [sic]… oricum, cele 133 de pagini… ei bine, asta a fost de departe cea mai bună lucrare pe care am făcut-o vreodată… apoi am plecat în turneu, m-am întors și absolut totul a dispărut… majoritatea ar spune că joacă victimă, dar sincer, spun doar așa… a continuat ea.

Completând legenda, Britney a scris: „…da, asta a fost destul de subțire pentru mine și eram nenorocit, așa că m-am oprit să scriu de foarte mult timp… Probabil că sunt nasol și nu am idee. [suck] dar îmi place… așa că îmi place… e atât de frumos să împărtășesc cu tine!!!’

În ciuda îndoielii ei de sine, adepții ei s-au grăbit la comentarii pentru a spune: „Este profund frumos” și „Continuă să scrii regina!!! Ești uimitor”.

„Scrieam tot timpul”: Cântăreața Toxic și-a salutat originalele „de departe cea mai bună lucrare pe care am făcut-o vreodată”

Între timp, sora mai mică a lui Britney – cu care este notoriu în dezacorduri – a apelat marți pe rețelele de socializare pentru a împărtăși un mesaj „părinte mândru”.

Jamie Lynn, 31 de ani, are două fiice, Maddie, 13, cu fostul iubit Casey Aldridge și Ivey, patru, cu soțul Jamie Watson.

Împărtășind un album de însemnări care a celebrat-o pe Maddie sportivă și academică, Jamie, 31 de ani, a scris: „Îmi pare rău, dar trebuie să fac o postare rapidă pentru părinți mândri pentru cel de-al patrulea sportiv al meu, care și-a menținut un GPA de 4,0 tot anul.[sic] Atât de mândră de etica ei de muncă ca atlet și ca student[sic]’

„** Purtam platforma mea mare a lui Ugg, iar ea era chiar mai înaltă decât mine[sic]’.

Dulce: Între timp, sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn - cu care este celebru în conflict - a apelat marți pe rețelele de socializare pentru a împărtăși un mesaj „părinte mândru” (fotografiat cu fiica Maddie, în dreapta)

Dulce: Între timp, sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn – cu care este celebru în conflict – a apelat marți pe rețelele de socializare pentru a împărtăși un mesaj „părinte mândru” (fotografiat cu fiica Maddie, în dreapta)

.

Add Comment