Cele mai blestemate lucruri pe care Johnny Depp le-a spus despre Amber le-a auzit în timpul procesului pentru calomnie

Atât Johnny Depp, cât și Amber Heard au făcut declarații condamnatoare unul despre celălalt în timpul procedurilor din Virginia, cu acuzații de abuz verbal și fizic.

Procesul pentru defăimare dintre domnul Depp și doamna Heard a început pe 11 aprilie în Fairfax, Virginia, în urma procesului lui Depp împotriva fostei sale soții în martie 2019. Domnul Depp susține că aceasta a defăimat într-un articol de opinie din decembrie 2018 publicat în The Washington Post intitulat „Am vorbit împotriva violenței sexuale – și m-am confruntat cu mânia culturii noastre. Acest lucru trebuie să se schimbe”.

Pe parcursul a trei zile și jumătate pe tribuna martorilor, domnul Depp a mărturisit pe larg despre acuzațiile de abuz fizic și verbal pe care ar fi suferit-o din partea doamnei Heard, precum și despre consumul de droguri și alcool.

Iată o privire la unele dintre cele mai blestemate lucruri pe care domnul Depp le-a mărturisit despre doamna Heard:

Audio de Heard care recunoaște că l-a lovit pe Depp

O mare parte din cazul domnului Depp depinde de afirmația sa că doamna Heard a fost de fapt agresorul în relația lor și că el a fost victima. În timpul mărturiei sale, echipa ei de avocați a încercat să demonstreze acest punct prin lansarea de înregistrări audio în care doamna Heard a recunoscut că l-a lovit pe domnul Depp.

Doamna Heard și domnul Depp s-au certat pe marginea unei altercații fizice pe bandă, în care a spus că l-a lovit pe domnul Depp, dar nu l-a „parat”. Ea i-a spus, de asemenea, domnului Depp să „crească mare”, numindu-l „copil”. Înregistrarea a fost redată în instanță miercuri.

„Mi-ai spus să o fac. Mi-ai spus „du-te, fă asta”, a spus doamna Heard în înregistrare.

„M-ai lovit cu piciorul în chestia asta”, a spus domnul Depp.

„Ați înțeles totul”, a răspuns doamna Heard. — Apropo, nu te-am lovit.

„Îmi pare rău că nu te-am lovit în față cu o palmă bună”, a adăugat ea. „Te loveam, nu te loveam. Nu esti lovit.

„Nu-mi spune cum te simți să fii lovit cu pumnul”, a spus domnul Depp.

Doamna Heard i-a spus domnului Depp „știi că ai fost într-o mulțime de lupte, de mult timp”.

„Nu ai fost lovit, ci ai fost lovit”, a adăugat ea.

„Îmi pare rău. Te-am lovit așa, dar nu te-am lovit. Nu te-am dracu’. Te-am lovit al naibii. Nu știu care a fost mișcarea mea reală a mâinii. Dar tu, eu sunt bine. Nu te-am rănit”, a spus doamna Heard.

“Ce ar trebui să fac? Să fac asta? Nu stau aici să mă chinuiesc, nu-i așa? Tu ești – asta e diferența dintre mine și tine. Ești dracului de iubito”, a adăugat ea.

În timp ce domnul Depp începe să răspundă, doamna Heard poate fi auzită ridicând vocea spunând „ești un astfel de copil, crește ca nebun, Johnny”.

Domnul Depp a întrebat-o dacă a început o „luptă fizică”.

„Am început o luptă fizică”, a spus doamna Heard.

„Da, ai făcut-o, așa că a trebuit să plec de acolo”, a răspuns domnul Depp.

“Ați făcut ceea ce trebuie. Lucrul cel mare. Știți ce – sunteți admirabil”, a spus doamna Heard pe un ton descris în instanță de domnul Depp drept sarcastic.

Rănire la degete în timpul unei lupte din Australia

Domnul Depp a detaliat o ceartă cu doamna Heard în care susține că i-a aruncat o sticlă de votcă, tăindu-i degetul.

„Apoi a luat această sticlă și mi-a aruncat-o”, a spus domnul Depp, demonstrând juriului cum stătea el în acel moment. El a spus că degetele lui s-au sprijinit pe marginea barului și sticla mare de votcă „a făcut contact și s-a spulberat peste tot”.

„Nu am simțit nicio durere la început”, a spus el. „M-am simțit cald și ca și cum ceva îmi curge pe mână”.

„Mă uitam direct la oasele mele ieșite în afară”, a adăugat el. — Tocmai curgea sânge.

Fotografie cu fecale pe patul lui Depp

Domnul Depp a descris că a văzut o fotografie cu fecale pe patul său la câteva zile după o ceartă cu doamna Heard.

Domnul Depp a spus că nu a văzut-o pe doamna Heard între 22 aprilie și 21 mai 2016 pentru că „primise o veste atât de absurdă, grotească și crudă, iar apoi mi s-a arătat o imagine a problemei”.

El a spus că i s-a arătat o poză cu „patul nostru și pe partea mea a patului erau fecale umane, așa că am înțeles de ce nu era momentul potrivit pentru a merge”.

Domnul Depp a spus că „răspunsul său inițial” a fost „râde”.

„A fost atât de afară, a fost atât de ciudat și atât de grotesc încât nu puteam decât să râd”, a adăugat el.

Heard consumă alcool și droguri

Domnul Depp a mărturisit pe larg despre consumul de alcool și droguri al doamnei Heard, spunând la un moment dat că va bea două sticle de vin pe noapte.

Managerul ei de afaceri, Edward White, a întărit această afirmație în propria sa mărturie când a spus că, atunci când căsătoria doamnei Heard și domnului Depp s-a încheiat în 2016, aceștia aveau o notă de vin de 160.000 de dolari de la vânzătorul din Los Angeles Twenty Twenty Wine Merchants.

Managerul de afaceri a spus că abonamentul domnului Depp cu comerciantul aproape a dat roade de la divorț, adăugând că domnul Depp cumpăra întotdeauna vin de Crăciun pentru a-l oferi cadou.

„Nota lui de vin a scăzut practic la zero pentru că nu continuă să bea mult vin”, a spus domnul White.

Managerul de afaceri a spus că doamnei Heard îi plăcea o sticlă de vin care costă aproximativ 500 de dolari de la vinăria spaniolă Vega Sicilia.

În pregătirea sărbătoririi a 30 de ani a doamnei Heard, într-o noapte în care a avut loc una dintre luptele care au dus la divorț, ea a comandat cinci sticle de vin spaniol, precum și opt dintr-un alt soi.

Domnul Depp a spus că „mai multe persoane luau MDMA” în timpul căsătoriei sale cu doamna Heard.

El a menționat „Amber”, un „cuplu de prieteni de-ai mei”, iar mai târziu a adăugat, „toată gașca lui a fost implicată în MDMA”.

Comparație între Heard și mama lui Depp

Domnul Depp a comparat căsnicia sa cu doamna Heard cu relația sa stânjenită cu mama sa, spunând că a fost o „paradă nesfârșită a insultelor”.

El și-a amintit că „provocarea înjositoare”, a fost „mustrată” și „ridiculată” de doamna Heard a dus adesea la lupte intense.

„Dacă există un dialog între două persoane, ambele persoane trebuie să vorbească. Dar nu era nicio modalitate de a introduce un cuvânt. A fost un fel de o paradă nesfârșită de insulte rapidă”, a spus el de pe podium, adăugând că „nu avea voie să aibă dreptate și nu avea dreptul să aibă voce”. .

“Începe-încet începi să realizezi că ești într-o relație cu mama ta, într-un fel. Și știu că sună pervertit și obtuz, dar adevărul este că unii oameni caută slăbiciuni în oameni”, a adăugat el.

Amber Heard la tribunalul din comitatul Fairfax din Fairfax, Virginia, pe 5 mai 2022

(JIM LO SCALZO/POOL/AFP prin Getty Images)

Johnny Depp și Amber Heard la tribunalul din Fairfax County din Fairfax, Virginia, pe 5 mai 2022

(JIM LO SCALZO/POOL/AFP prin Getty Images)

Heard îl îndeamnă pe Depp să „spună lumii”

La sfârșitul mărturiei sale, domnul Depp a fost confruntat cu o înregistrare în care doamna Heard l-a îndemnat să „spună lumii” că a fost victima violenței domestice.

În înregistrare, ea este auzită spunând: Doamna Heard: „Spuneți-le, eu, Johnny Depp, sunt o victimă a violenței domestice… și vedeți câți oameni vă cred sau sunt de partea dumneavoastră”.

Unul dintre avocații domnului Depp l-a întrebat ce a spus când a fost întrebat dacă a fost victima unui abuz domestic.

„Am spus: „Da, sunt”, a răspuns domnul Depp.

În ediția sa din 2018, doamna Heard a scris că „ca multe femei, am fost hărțuită și agresată sexual când eram la vârsta universitară. Dar am tăcut – nu mă așteptam ca depunerea plângerilor să facă dreptate și am nu m-am văzut ca o victimă”.

„Apoi acum doi ani am devenit o personalitate publică reprezentând violența domestică și am simțit întreaga forță a mâniei culturii noastre față de femeile care vorbesc”, a adăugat ea la epocă.

Deși domnul Depp nu este numit în articol, echipa sa de avocați spune că acesta conține o „implicație clară că domnul Depp este un agresor domestic”, despre care ei spun că este „categoric și evident neadevărat”. Domnul Depp solicită despăgubiri de „nu mai puțin de 50 de milioane de dolari”.

Doamna Heard a depus o cerere reconvențională de 100 de milioane de dolari împotriva domnului Depp pentru neplăcere și imunitate față de pretențiile sale.

Add Comment