Echo Show 15 tocmai a primit prima reducere la Best Buy și Amazon

Dacă doriți să faceți upgrade la panoul de afișare defect din bucătăria dvs., cel mai mare Echo Show al Amazon de până acum este redus pentru prima dată pe Amazon și Best Buy. Echo Show 15 a fost lansat în decembrie pentru 249,99 USD, dar astăzi prețul a scăzut la doar 199,99 USD la ambii retaileri. La suprafață, Echo Show 15 arată ca o versiune extinsă a Echo Show 10, cu rame mai subțiri. Cu toate acestea, ecranul mai mare de 15,6 inchi permite câteva funcții suplimentare pe care nu le puteți obține cu niciun alt Echo Show.

Ecranul tactil de 1080p poate afișa simultan mai multe blocuri de informații, împărțind ecranul de start cu calendare, vreme, știri și memento-uri, printre câteva alte widget-uri utile. În timp ce Echo Show 15 va înlocui cu greu televizorul din camera de zi, ecranul mai mare face, de asemenea, vizionarea unui număr de servicii de streaming sau citirea unui tutorial de gătit pe YouTube în fundal o experiență mult mai plăcută (și mult mai puțin compromisă în comparație cu ecranele inteligente mai mici. ). Puteți monta ecranul și vertical sau orizontal pe perete, totuși, dacă nu doriți să îl montați, va trebui să achiziționați un suport separat.

Echo Show 15 poate fi montat pe birou prin achiziționarea unui suport separat.
Fotografie de Dan Seifert/The Verge

La fel ca televizorul The Frame de la Samsung, Echo Show 15 echipat cu Alexa este menit să imite aspectul lucrărilor de artă înrămate de pe peretele tău, permițând acestei tehnologii să se așeze inofensiv pe peretele tău. Widgeturile pot fi limitate, iar camera încorporată a difuzorului inteligent poate lipsi pentru un dispozitiv care costă atât de mult – contribuind la capacitatea sa inconsecventă de identificare vizuală – dar este totuși un televizor HD decent și un instrument organizatoric excelent pentru casă. Citiți recenzia noastră.

Amazon Echo Show 15

Echo Show 15 este un dispozitiv mare, montat pe perete, care acționează ca un hub partajat pentru ca familiile să vizualizeze întâlnirile viitoare, note virtuale și multe altele. Dispozitivul de 15,6 inchi are, de asemenea, aceeași funcționalitate Alexa ca și alte afișaje Echo și difuzoare inteligente.

Dacă sunteți în căutarea unui afișaj inteligent care să fie puțin mai mic, cel mai recent Echo Show 8 de la Amazon este, de asemenea, la vânzare la Amazon și Best Buy chiar acum. Disponibil inițial pentru 129,99 USD, ambii retaileri au redus la 89,99 USD display-ul inteligent compact, egalându-se cu cel mai mic preț de până acum și făcându-l o bună oportunitate de upgrade.

În timp ce modelul anterior Echo Show 8 prezenta o cameră de 1 MP, versiunea 2021 folosește o cameră frontală de 13 MP care poate deplasa și mări și vă poate urmări prin cameră. Noul model oferă, de asemenea, un sunet robust și folosește un procesor cu opt nuclee în locul celor patru nuclee prezente în versiunea anterioară, cu toate acestea, designul exterior rămâne neschimbat, iar difuzorul inteligent oferă în continuare acces la întreaga gamă de funcții.„Alexa.

Dacă intenționați să utilizați Echo Show 8 pentru apeluri Zoom sau conferințe video, alegerea între modelul de ultimă generație și difuzorul inteligent de a doua generație este destul de evidentă. Dar chiar dacă intenționați să orbiți camera cu rama încorporată, procesorul îmbunătățit este un upgrade care va atrage aproape oricine. Citiți recenzia noastră.

Amazon Echo Show 8 (a doua generație)

Echo Show 8 este afișajul inteligent de dimensiuni medii din gama actuală Echo a Amazon și poate fi folosit pentru a afișa vremea, știrile, calendarele, listele de cumpărături și multe altele. De asemenea, îl puteți folosi pentru a vă controla dispozitivele de acasă inteligente, pentru a viziona videoclipuri în flux sau pentru a asculta muzică. Acceptă chiar și apeluri video prin Zoom și serviciul de apelare Alexa al Amazon.

Într-o altă vânzare unică, Beats Fit Pro de la Apple sunt acum reduse la diverși retaileri, inclusiv Amazon și Walmart. În mod normal, 199,99 USD, căștile cu anulare a zgomotului sunt la vânzare la 179,99 USD, care este cel mai mic preț pe care l-am văzut la perechea excelentă de căști adevărate fără fir de când au fost lansate în noiembrie.

Reducerea Beats Fit Pro se extinde la toate variantele sale de culoare.
Fotografie de Chris Welch/The Verge

În ceea ce privește caracteristicile, cele mai recente căști Beats centrate pe antrenament oferă multe. Deși ar fi fost plăcut să vedem încărcarea fără fir să apară, căștile se bazează în schimb pe USB-C pentru a suplimenta. Acestea fiind spuse, am fost încă mulțumiți de calitatea sunetului lor și de alte facilități oferite de ecosistemul Apple, cum ar fi suportul pentru funcția Immersive Spatial Audio de la Apple și comenzile vocale hands-free. Alte caracteristici remarcabile includ anularea activă excelentă a zgomotului a căștilor și designul cu vârf subțire, acesta din urmă împiedicându-le să iasă din urechi în timpul antrenamentelor intense.

Deși Fit Pros sunt încă compatibile cu dispozitivele Android, lista lor de caracteristici centrată pe Apple le face o alegere solidă dacă sunteți un utilizator de iPhone care are nevoie de o pereche solidă de căști, indiferent dacă aveți intenția de a vă antrena sau nu. Citiți recenzia noastră.

Beats Fit Pro

Căștile Beats Fit Pro au vârfuri de aripi încorporate care le ajută să rămână în siguranță în timpul alergărilor și antrenamentelor. Au, de asemenea, o anulare excelentă a zgomotului, iar sunetul lor are cantitatea potrivită de bas și kick pentru a vă menține motivat.

Dacă doriți să vă recuperați curățenia de primăvară, Roborock S7 este un aspirator robot grozav care este în prezent la vânzare pentru doar 479,99 USD pe Amazon. Acesta este cel mai mic preț pe care l-am văzut la robovac la 649,99 USD, iar acest preț va fi disponibil doar pentru astăzi. În timp ce combinația de aspirator și mop poate să nu aibă unele caracteristici ale lui S7 Plus, îl considerăm în continuare unul dintre cele mai bune aspiratoare robot pe care le puteți cumpăra chiar acum.

S7 are în continuare aceleași caracteristici grozave găsite în S7 Plus, inclusiv zone de curățare programabile, activare vocală și capacitatea de a trece fără probleme de la curățarea lemnului de esență tare la aspirarea covorului. Cu toate acestea, principalul punct de vânzare al lui S7 Plus, tava cu autogolire, este ceva ce nu veți găsi inclus cu S7 standard. Cu toate acestea, stația de descărcare automată a fost una dintre caracteristicile cele mai puțin impresionante ale aspiratorului robot, așa cum s-a menționat în recenzia noastră despre S7 Plus, așa că nu pierdeți prea multe optând pentru modelul mai ieftin.

Roborock S7

Acest robot multitasking curăță și aspiră – și le face pe ambele foarte bine. El poate chiar să-și ridice mopul pentru a vă aspira covoarele fără a le uda. Funcționează cu o bază de încărcare cu autogolire (vândută separat) și are comenzi vocale Alexa, Google și Siri.

Alte câteva oferte de care trebuie să fii atent

  • Roccat este un nume consacrat în perifericele de gaming și, cu accesorii minunate precum tastatura pentru jocuri Magma și mouse-ul Burst Pro, este greu de observat. Chiar acum, puteți obține aceste două periferice de gaming grozave într-un pachet pentru 89,94 USD pe Amazon în loc de prețul lor obișnuit de 119,94 USD.
  • Cel mai recent iPad Mini de la Apple este încă disponibil în configurația Wi-Fi de 64 GB la 399,99 USD, cel mai mic preț al său vreodată, la Best Buy și Amazon. Tableta, care de obicei se vinde cu 499 USD, vine cu un afișaj mai mare de 8,3 inchi și folosește USB-C pentru încărcare în loc de un port Lightning foarte necesar. Citiți recenzia noastră.
  • Best Buy oferă în prezent Lenovo Chromebook Duet la cel mai mic preț de până acum. În mod obișnuit, 299,99 USD, tableta de 10 inchi – care se poate dubla ca laptop în scurt timp datorită tastaturii detașabile incluse – a fost redusă la doar 189 USD. Această configurație vine cu 4 GB de RAM și 128 GB de stocare din cutie, dar poate fi extinsă prin stocare microSD în continuare. Citiți recenzia noastră.
  • Este vânătorul de recompense favorit al tuturor, sub formă de controler. Dacă sunteți în căutarea unui controler Xbox elegant, inspirat de bătrânul Fett, acest controler în ediție limitată de la Razer este în prezent la vânzare pentru 149,99 USD în loc de 179,99 USD obișnuiți pe Amazon. Acesta se potrivește cu cel mai mic preț pe care l-am văzut pentru acest controler și stație de încărcare combinată.
  • Chiar acum, puteți lua 10 USD dintr-un pachet de patru AirTags la Best Buy și Amazon, care de obicei se vând cu 99 USD. Trackerele Bluetooth precise și rezistente la apă pot dura peste un an cu o singură baterie și folosesc aceeași rețea „Find My” care este încorporată în alte dispozitive Apple. Nu uitați să urmați în mod responsabil.

Add Comment