Fosta gazdă Nick Hewer se îndreaptă spre fosta sa colegă Susie Dent

Fosta gazdă Nick Hewer nu a ezitat să o lovească pe fosta sa colegă Susie Dent după ce i-a urat Anne Robinson mult succes pe Twitter.

Anne, în vârstă de 77 de ani, a anunțat luni că părăsește Countdown după doar un an – recunoscând că are „multe” și își dorea să se bucure de viața de familie.

A venit pe fondul susținărilor că distribuția este „ușurată” că ea pleacă după rapoarte despre o ceartă pe platourile de filmare cu Rachel Riley – pe care Anne a considerat-o „prea tare” – și Susie.

Awk! Fosta gazdă Nick Hewer (centru) nu a ezitat să-l lovească pe fosta sa colegă Susie Dent (stânga) după ce i-a urat bine lui Anne Robinson pe Twitter

Cu toate acestea, Susie a părut să respingă orice pretenție de ceartă, deoarece a trimis un mesaj de felicitare pentru a-i „ura binele” în timp ce se îndrepta spre noi pășuni.

Lexicograful, care a apărut în Countdown’s Dictionary Corner din 1992, a scris pe Twitter: „Câteva știri de la Countdown”.

„Îi doresc lui Anne tot ce este mai bun în noile ei aventuri cu nepoții ei și nu numai.”

Cu toate acestea, Nick, în vârstă de 78 de ani, a acuzat-o că și-a „alăptat” fostul coleg și i-a spus că va fi candidatul principal pentru un premiu pentru „nasul brun”.

Vedeta: Anne, 77 de ani, a anunțat luni că părăsește Countdown după doar un an - recunoscând că a făcut-o

Vedeta: Anne, în vârstă de 77 de ani, a anunțat luni că părăsește Countdown după doar un an – recunoscând că are „multe” și își dorea să se bucure de viața de familie (Anne este fotografiată)

El a răspuns la tweet-ul ei, scriind: „Ei bine, aceasta este o certitudine sigură pentru OBN de la Private Eye. [Order of the Brown Nose] adjudecare. Bravo Suzie!

Richard Osman a fost desemnat drept favoritul timpuriu pentru a o înlocui pe Anne la Countdown, după ce gazda a anunțat că va demisiona.

Starul de televiziune Richard, în vârstă de 51 de ani, și-a părăsit recent emisiunea Useless după 13 ani și, prin urmare, ar fi liber să-și asume noi angajamente.

O persoană din interior a declarat pentru Mirror: „Toată lumea este atât de uşurată, să fiu sincer. Totul a fost un pic de dezastru cu consecințele și vrăjiturile, vrem doar să tragem o linie sub ea și să mergem mai departe.

Rol nou?  Richard Osman a fost desemnat favorit timpuriu pentru a o înlocui pe Anne la Countdown, după ce gazda a anunțat că va demisiona după doar un an.

Rol nou? Richard Osman a fost desemnat favorit timpuriu pentru a o înlocui pe Anne la Countdown, după ce gazda a anunțat că va demisiona după doar un an.

Între timp, Ladbrokes spune că Richard are în prezent o șansă de 3 la 1 să o înlocuiască pe Anne la Countdown.

După Richard, următoarele șanse mari de înlocuire revin comediantului Susan Calman și starului Taskmaster Alex Horne, care au ambii cote de 4/1.

Scriitoarea Victoria Coren Mitchell este următoarea cu cotă de 9/2, în timp ce vedeta a 8 din 10 Cats Jon Richardson urmează cu cotă de 11/2.

Richard a spus în declarația sa de luna trecută, când a părăsit Useless: „Mi-ar fi atât de dor de toată lumea, dar sunt încântat să continui să găzduiesc emisiunile celebrităților”. Nu pot să le mulțumesc suficient tuturor pentru acești doisprezece ani incredibili.

Reprezentanții Anne și Richard au fost contactați de MailOnline pentru comentarii.

Oh, nu: asta vine pe fondul afirmațiilor că actorii Numărătoarea inversă sunt

Oh, nu: vine pe fondul pretențiilor că distribuția Numărătoarea inversă este „ușurată” că Anne pleacă după rapoarte despre o ceartă pe platourile de filmare cu Rachel Riley – pe care Anne ar fi considerat-o „prea tare”

Slujbă: Pe lângă Richard, scriitoarea Victoria Coren Mitchell (foto) este următoarea cu o cotă de 9/2, în timp ce 8 din 10 starul Cats, Jon Richardson, urmează cu o cotă de 11/2

Slujbă: Pe lângă Richard, scriitoarea Victoria Coren Mitchell (foto) este următoarea cu o cotă de 9/2, în timp ce 8 din 10 starul Cats, Jon Richardson, urmează cu o cotă de 11/2

Și se pare că Rachel și-a pus ștampila de aprobare pe cuvinte, retweetând postarea prietenei ei, Susie.

Dar, în timp ce vedetele de televiziune au făcut o afișare prietenoasă pe rețelele de socializare, aceasta vine după rapoartele de anul trecut că Anne, care suferă de tinitus, a găsit-o pe Rachel „prea tare” și a fost „iritată de obiceiul ei de a discuta pe telefonul său mobil și de sincronizare”.

În timp ce o sursă a declarat pentru The Sun că Anne a „tăcut” microfonul lui Rachel în timpul emisiunii, spre supărarea geniului matematicii.

Deschizându-se cu Alison Boshoff pentru Daily Mail, Anne a recunoscut că Rachel era zgomotoasă și „nu ar pleca în vacanță” cu ea – dar a respins afirmațiile despre o ceartă.

Gazda The Weakest Link a explicat: „Nu spun că aș pleca în vacanță cu Rachel Riley, dar este genială”, a spus ea. „Absolut sincer, o apreciez – este foarte, foarte bună în ceea ce face, la fel și Susie Dent.

„Uite, Rachel tocmai a ajuns acasă după ce a născut un copil și stă în picioare și stă fără vină, în timp ce eu mă pot ridica. E tare, da, ea și Susie sunt amândoi – fac o pereche grozavă pe cei doi. Dar nu se pune problema că plec din cauza unei despărțiri, e o prostie.

Ea a explicat, de asemenea, că cele trei femei „abia au vorbit” în timpul emisiunii, detaliând: „Modul în care este filmat este atât de strâns încât… nu avem timp să vorbim una cu alta”.

Reprezentanții lui Rachel Riley au refuzat să comenteze la momentul respectiv.

Anne i-a spus lui Alison că părăsește spectacolul, deoarece contractul ei era doar pentru un an și ea „nu și-a dat seama cât va dura”.

Explicând că schimbă programul „intens” de filmare cu timp liber acasă, Anne a spus: „Merg mai departe pentru că am multe de făcut – nepoți, o grădină mare, un apartament în New York – și vreau să mă bucur. aceasta. Numărătoarea inversă a durat mai mult decât am crezut.

„Este foarte distractiv, dar este intens. Merg [to Media City in Salford] și facem 15 spectacole în trei zile de 11 ore. Sunt făcută să reziste, așa că nu mă deranjează cu adevărat, dar îmi ocupă o bună parte din timp”, a adăugat ea.

Un purtător de cuvânt al emisiunii de zi de la Channel 4 a țâșnit despre Anne după vestea plecării ei, spunând: „Anne iute la minte a fost o gazdă genială la această emisiune iconică”.

Interesant: Susie a postat un tweet de susținere pentru Anne luni dimineață, după ce a anunțat că pleacă, pe care Rachel l-a retweetat - în ciuda rapoartelor că le-a găsit pe doamne „prea tare” pe platou (Susie și Rachel sunt în imagine)

Interesant: Susie a postat un tweet de susținere pentru Anne luni dimineață, după ce a anunțat că pleacă, pe care Rachel l-a retweetat – în ciuda rapoartelor că le-a găsit pe doamne „prea tare” pe platou (Susie și Rachel sunt în imagine)

.

Add Comment