Halo Infinite Sezonul 2 „Lone Wolves” Noi hărți, moduri și evenimente explicate

Componenta multiplayer a lui Halo Infinite și-a început în sfârșit cel de-al doilea sezon de conținut, Lone Wolves sosind ca parte a unei actualizări importante de 14,8 GB pentru joc pe 3 mai.

Deci, ce este nou în acest sezon? Ei bine, 343 Industries a lansat două hărți noi, a introdus câteva evenimente narative cronometrate și ne-a oferit trei moduri suplimentare în care să pătrundem, King of the Hill, Land Grab și nou-nouțul Last Spartan Standing. Să vedem totul mai în detaliu.

Hărți noi

În ceea ce privește acele cărți, avem Breaker și Catalyst. Breaker, noua arenă Big Team Battle, duce jucătorii într-un depozit de vechituri masiv alungat, un spațiu imens plin de puncte de tragere, tuneluri, puncte de sărituri și o mulțime de locuri în care să cadă la moarte. Va dura ceva timp pentru a citi cele mai bune strategii din acest vas de praf.

Între timp, Catalyst poate fi jucat doar în modul Arena și are un buncăr Forerunner abandonat, plin cu holuri înguste, balcoane și un pod luminos central foarte expus. Aceasta se simte ca o afacere mult mai strânsă, cu mai multe niveluri răsucindu-se și răsucindu-se într-un spațiu interior relativ mic.

Pass de luptă sezonul 2

Desigur, acest sezon vede și lansarea unui nou-nouț Battle Pass și, din nou, este format din 100 de niveluri de bunătăți cosmetice gratuite și plătite (până la 180 în total) pe care să-ți pui mâna pe măsură ce mergi. provocări. Versiunea „premium” plătită a Battle Pass vine în două variante, una vă aduce 1.000 de credite în joc, în timp ce cealaltă costă 2.800 de credite și vă aduce instantaneu primele 25 de niveluri de recompense. Ambele Battle Pass-uri premium vă oferă, de asemenea, un spațiu suplimentar de provocare pe care să îl completați cu o activitate.

Evenimente narative cronometrate

Noile evenimente cronometrate din acest sezon sunt legate de Battle Pass. Primul eveniment, Interferențăeste deja în derulare și se extinde de la 3 – 15 mai. Aceasta va fi urmată de pachet alfacare are loc din 19 iulie – 1 august.

Fiecare dintre aceste evenimente oferă zece recompense specifice pe care jucătorii le pot obține participând la provocări specifice evenimentului, toate fiind legate de noul mod Last Spartan Standing pe Breaker și, conform documentației oficiale pe care o puteți găsi pe site-ul Official Halo:

Pentru a câștiga articole în oricare dintre Event Pass, jucătorii trebuie să finalizeze Provocările evenimentului cât timp evenimentul este activ. Provocările evenimentelor pot fi identificate prin pictograma banner portocaliu vizibilă după numele provocării. Aceste provocări vor cere adesea jucătorilor să finalizeze meciuri sau să efectueze anumite acțiuni în lista de redare a evenimentului. Provocările evenimentelor nu pot fi finalizate în jocuri personalizate sau în playlisturi care nu au legătură cu evenimentele.

Moduri noi

Ultima Spartan în picioare

Last Spartan Standing pentru 12 jucători prezintă elemente Battle Royale-lite, fiecare Spartan luptându-se pentru a deveni Last Spartan Standing cu doar cinci vieți de jucat. Încorporează, de asemenea, o mică notă de excelentul joc cu arme de la Call of Duty, cu încărcături îmbunătățite pentru jucători atunci când ucideți sau ajutați la uciderea inamicilor, umplând o bară mică XP în joc pentru a ajunge la nivelul armei următoare.

În timpul evenimentului actual de interferență, Last Spartan Standing va fi disponibil numai pe noua hartă Breaker, cu o listă de redare autonomă care conține toate hărțile Big Team Battle pentru ca modul să fie urmat odată cu trecerea evenimentelor Interference și Alpha Pack.

Last_Spartan_Standing_4K.jpg

Să aruncăm o privire la regulile Last Spartan Standing mai detaliat:

 • 12 jucători unul împotriva celuilalt pe hărțile Big Team Battle. Fiecare jucător are cinci reapariții pe meci și poate face upgrade la noi încărcări de arme câștigând un scor personal.
 • Scorul personal este câștigat prin uciderea inamicilor, obținerea de asistențe și colectarea AI de la jucătorii eliminați. Când AI-ul unui inamic este disponibil pentru colectare, un punct de referință „Bonus XP” este vizibil pentru toți jucătorii din meci. Capturarea unui AI câștigă mai mult scor personal decât orice altă acțiune din acest mod.
 • Odată ce a fost obținut un scor personal suficient, pe ecran va apărea o solicitare pentru a îmbunătăți echipamentul armei echipate. Aceste încărcări de arme se deblochează în următoarea ordine:
  • Nivelul 1: Disruptor Pistol and Sidekick
  • Nivelul 2: Mangler și Disruptor
  • Nivelul 3: Pușcă de asalt și Mangler
  • Nivelul 4: pușcă de comando și pușcă de asalt
  • Nivelul 5: Pușca Bulldog și Pușca Comando
  • Nivelul 6: Pușcă de luptă și pușcă Bulldog
 • În plus, o zonă de pericol va începe să se apropie de hartă odată ce au trecut cinci minute sau când toți jucătorii nu mai au apariție. Starea în această zonă de pericol va dauna jucătorilor, așa că este important să continuați să vă deplasați spre centrul zonei.
 • Meciul se va încheia când toți inamicii nu mai au reapariție și un spartan rămâne în picioare. Jucătorii care și-au epuizat cinci reapariții înainte de încheierea meciului pot părăsi sesiunea fără penalizare sau pot continua să urmărească meciul.

Regele Dealului

Clasicul King of the Hill revine și, deocamdată, este disponibil în Ranked Arena, Quick Play, Bot Bootcamp, un playlist dedicat King of the Hill și Jocuri personalizate.

În meciurile din Arena clasată, locațiile dealurilor urmează o secvență strictă pe fiecare hartă. În meciurile neclasate, totuși, primul deal va apărea întotdeauna în aceeași locație pe fiecare hartă, în timp ce locațiile de deal ulterioare sunt aleatorii.

KOTH_4K.jpg

Iată o prezentare generală a regulilor oficiale ale modului mai detaliat:

 • În King of the Hill, două echipe de patru jucători concurează pentru a prelua controlul asupra unei zone neutre de pe hartă. Această zonă neutră este cunoscută sub numele de Deal. Când dealul este capturat, echipa de capturare primește un punct și un nou deal va apărea în altă parte pe hartă.
 • Capturarea unui deal necesită ca o echipă să-și umple indicatorul de captură. Fiecare echipă are propriul contor de captură care va începe să se umple când un jucător intră în zona Dealului. Dacă un inamic intră pe deal în timp ce este capturat, acesta va deveni „contestat” și bara de captură a niciunei echipe nu se va umple. Toți inamicii de pe deal trebuie eliminați înainte ca capturarea să poată fi reluată. Dacă toți membrii echipei părăsesc dealul înainte ca ecartamentul lor de captură să fie umplut, dealul va rămâne „deținut” de acea echipă, dar va reveni rapid într-o zonă neutră.
  • În jocurile personalizate, scorul „clasic” poate fi activat pentru KOTH. Această opțiune va recompensa puncte în timp, mai degrabă decât să recompenseze puncte atunci când Contorul de captură este umplut.

A insfaca pamant

Land Grab (în esență King of the Hill, cu 3 dealuri) este legat de evenimentul Fractura din sezonul 2, Înrădăcinat, și va fi disponibil în matchmaking atunci când evenimentul va fi lansat pe 24 mai. După aceea, va apărea în Rotating Matchmaking și Jocuri personalizate.

Land_Grab_4K.jpg

Să vedem toate regulile Land Grab:

 • Similar cu modul King of the Hill, Land Grab pune două echipe de patru jucători unul împotriva celuilalt pentru a captura zone neutre. Principalele diferențe în Land Grab sunt că există 3 zone neutre active simultan, iar obiectivul este capturarea rapidă a fiecăreia, mai degrabă decât menținerea controlului în timp.
 • Pentru a captura o zonă neutră în Land Grab, jucătorii vor trebui să aibă control necontestat asupra zonei pentru doar câteva secunde. Odată ce acea zonă a fost capturată, nu mai este disponibilă pentru capturare, iar echipa de capturare marchează un punct. Odată ce toate cele trei zone active au fost capturate, un nou set de trei zone neutre va apărea pe hartă și echipele trebuie să alerge pentru a le captura înainte ca cealaltă echipă să poată face.
 • Când una sau ambele echipe se află la un punct de câștigarea meciului, numărul de zone active va fi redus pentru a conduce mai mulți jucători în aceeași zonă(e).

Rotirea listelor de redare

Pe lângă cele trei moduri noi pe care le-am detaliat mai sus, 343 Industries a introdus și noi liste de redare rotative pentru acest sezon, primul dintre care este Rumble Pit!

Rumble Pit

Rumble Pit va înlocui Free For All Slayer și vine cu următoarele noi variante de joc:

 • Ninja Slayer: Sabie cu putere infinită și muniție cu cârlig, cu doar cârlige și echipamente electrice pe hartă.
 • Mingea vampirilor: În acest mod Oddball, cel care poartă craniul nu mai este nerfed – în schimb, craniul este o ucidere cu o lovitură și are 50% vampirism scut.
 • Repulsoare de rachetă: Muniție infinită pentru lansator de rachete și încărcări repulsoare, cu doar repulsor și echipament electric pe hartă.
Halo Infinite Breaker 2

Purta

Uzura, pe care am văzut-o deja în primul sezon, revine și este acum disponibilă prin Quick Play, Jocuri personalizate și în Bot Bootcamp. Să aruncăm o privire mai atentă la regulile sale:

 • Două echipe de patru jucători concurează în mod clasic Slayer, cu toate acestea, echipele au un grup comun de reapariții. Odată ce acest grup de reapariție a fost epuizat, jucătorii doborâți își vor renunța AI-ul personal. Coechipierii pot folosi Dropped AI pentru a resuscita jucătorii doborâți, în timp ce inamicii pot folosi Dropped AI pentru a elimina complet jucătorii.
 • Jucătorii trebuie să lucreze împreună în mai multe runde pentru a se asigura că pot elimina mai întâi echipa inamică.
 • Dacă virajul durează suficient de mult, o zonă de pericol va începe să se închidă pe hartă. Jucătorii prinși în afara zonei de pericol vor începe să sufere daune.

Eliminare

În cele din urmă, Elimination, o variantă de Attrition în care pool-ul de reapariție partajat este dezactivat, va fi disponibil mai târziu în sezonul 2 ca listă de redare rotativă și vom avea mai multe detalii despre acest mod odată ce scade.

Te-ai scufundat încă în Halo Infinite Sezonul 2? Sunteți mulțumit de noile moduri și conținut? Ca întotdeauna, asigurați-vă că ne spuneți în comentarii.

Add Comment