Johnny Depp „a pierdut un contract de 22,5 milioane de dolari pentru a juca în Pirații din Caraibe 6”, a declarat agentul instanței – în timp ce experții analizează impactul afirmațiilor lui Amber Heard | Ents & Arts News

Martorii experți au spus în procesul pentru calomnie al lui Johnny Depp impactul „devastator” pe care acuzațiile de abuz domestice ale lui Amber Heard l-au avut asupra carierei actorului – în timp ce agentul său a susținut că nu a putut „salva” rolul său profitabil din Pirații din Caraibe.

În timpul celei de-a douăsprezecea zi de probe, juriul a ascultat și de la un alt dintre cei Deppsecuriștii – care au spus că au fost martori Auzit lovindu-l pe Depp, aruncând lucruri în el și încercând să-l scuipe într-o ocazie.

Depp o dă în judecată pe fosta lui soție pentru 50 de milioane de dolari pentru un articol la persoana întâi publicat de The Washington Post în decembrie 2018, iar multe dintre întrebările zilei s-au concentrat asupra modului în care această rubrică – precum și afirmațiile lui Heard au fost făcute publice pentru prima dată în mai 2016 – dăunând carierei și reputației actorului.

Pentru ca procesul actorului să aibă succes, acesta trebuie nu doar să demonstreze că a fost acuzat în mod fals, ci și că tocmai articolul a cauzat prejudiciul.

Cazul a fost reluat luni după pauza de weekend, marcând începutul celei de-a patra săptămâni de proces – Heard este de așteptat să ia tribună la un moment dat în cursul acestei săptămâni.

Iată câteva dintre momentele cheie din a 12-a zi de mărturie:

• Agentul de talent al lui Depp, Jack Whigham, a declarat instanței că a fost încheiată o afacere de 22,5 milioane de dolari – deși nu a existat niciun contract – pentru ca vedeta să apară în viitorul al șaselea film Pirații din Caraibe, dar a spus că nu o poate salva.
• Hollywood a înțeles mesajul din articolul lui Heard „tare și clar”, a declarat în instanță martorul expert Richard Marks, un avocat de divertisment.
• „L-au plăcut mai puțini oameni”: Expertul în proprietate intelectuală Doug Bania și-a prezentat analiza asupra impactului afirmațiilor lui Heard
• Agentul de securitate al lui Depp, Travis McGivern, a spus că l-a văzut pe Heard lovindu-l pe Depp – dar actorul nu a răspuns fizic
• A început și mărturia asistentei medicale Erin Falati (fostă Boerum), cu detalii despre ședința de judecată pe notele ei luate în timpul relației dintre Depp și Heard
• Reveniți din urmă ceea ce s-a spus până acum în nostru acoperire live a procesului, așa cum se întâmplă

Imagine:
Am auzit procese contra-pentru 100 de milioane de dolari

Travis McGivern, agent de securitate pentru Depp timp de aproape 10 ani, a fost primul care a depus mărturie luni, spunând juriului cum a asistat la argumentele verbale dintre cele două vedete.

Cu o ocazie, în martie 2015, după ce cuplul s-a întors la Los Angeles din călătoria lor acum infamă în Australia, domnul McGivern a spus că l-a văzut pe Heard aruncând o cutie de Red Bull lui Depp, scuipat peste el și apoi lovindu-l cu pumnul.

„Să zici, ea a vomitat”

Vă rugăm să utilizați browserul Chrome pentru un player video mai accesibil

Amber Heard l-a „lovit pe Johnny Depp”

„Cu coada ochiului am văzut un pumn și un braț trecând peste umărul meu drept și am auzit și am văzut un pumn strâns atingându-l pe domnul Depp pe partea stângă a feței”, a declarat acesta în instanță. — A fost pumnul lui Amber Heard.

El a spus că în noaptea aceea Depp a fost supărat și a aruncat rafturile lui Heard, inclusiv unul pe scări. Cu toate acestea, el spune că actorul nu i-a răspuns fizic actriței – și nu a văzut-o niciodată violentă.

Argumentele dintre cei doi bărbați au devenit obișnuite până în acest moment, a spus bodyguardul. Heard țipa de obicei la Depp când încerca să plece, a spus domnul McGivern juriului.

„Au fost momente când am auzit-o pe domnișoara Heard spunându-l tată ****** deadbeat, dacă pot să spun asta – îmi cer scuze în fața instanței – af ****** spălat, af **** ** c * **. Numi, ea a vomitat.”

„Nu am reușit să salvez Pirații pentru Johnny”

Jack Whigham, manager de talent pentru Johnny Depp, este văzut pe un monitor în timp ce depune mărturie de la distanță la Tribunalul de circuit din comitatul Fairfax într-un caz de calomnie împotriva ei de către fostul soț Depp în Fairfax, Virginia, SUA, 2 mai 2022. Steve Helber/Pool via REUTERS
Imagine:
Jack Whigham, managerul de talent al Johnny Depp, a mărturisit în direct prin link video

Apoi, agentul lui Depp, Jack Whigham, a declarat instanței că articolul la persoana întâi al lui Heard a fost „catastrofal” pentru cariera lui Depp și a coincis cu pierderea unui contract de 22,5 milioane de dolari pentru cel de-al șaselea film Pirații din Caraibe – deși a recunoscut că nu a fost semnat niciun contract. . .

Avocații lui Heard au respins afirmația agentului în cadrul interogatoriului, sugerând că articolul nu a avut consecințe, deoarece a urmat un flux de publicitate proastă pentru Depp. Ei au citat diverși factori – inclusiv rapoarte privind consumul intens de droguri și alcool, un proces intentat de un membru al echipajului în iulie 2018, care spune că a fost lovit pe platoul de film de Depp, și procesul separat pentru calomnie și procesul ulterior nereușit împotriva The Sun în Marea Britanie. – ca lucruri care au afectat mai mult reputația actorului decât articolul lui Heard.

Domnul Whigham a spus instanței că Depp încă mai poate lucra după ce au fost făcute acuzații împotriva lui pentru prima dată în 2016. A fost plătit cu 8 milioane de dolari pentru City Of Lies, 10 milioane de dolari pentru Murder On The Orient Express și 13, 5 milioane de dolari pentru Fantastic Beasts: The Crimele lui Grindelwald – toate au fost împușcate în 2017, deși în baza unor acorduri încheiate înainte de acuzațiile împotriva lui – a spus el.

Dar articolul din Washington Post a fost „un cont extrem de puternic, la persoana întâi”, a spus domnul Whigham juriului. După publicarea sa, Depp a fost nevoit să ia o reducere de salariu – până la 3 milioane de dolari – pentru a regiza filmul independent Minimata – și afacerea revendicată pentru Pirații din Caraibe a fost pierdută, producătorii decid să facă o schimbare și să creeze un rol principal pentru Margot Robbie.

Domnul Whigham a spus că a încercat să ia legătura cu producătorul Pirates Jerry Bruckheimer și cu Sean Bailey de la Disney despre că Depp își va relua rolul căpitanului Jack Sparrow – „dar nu am putut să-i salvez pe Pirates pentru Johnny”.

Martori experți

Richard Marks, expert tehnic criminalistic, depune mărturie în sala de judecată a Curții de circuit din comitatul Fairfax într-un dosar de calomnie introdus de actorul Johnny Depp împotriva fostei sale soții, actrița Amber Heard, în Fairfax, Virginia, SUA, 2 mai 2022. Steve Helber /Piscină prin Reuters
Imagine:
Avocatul de divertisment Richard Marks a fost unul dintre cei doi martori experți prezentați de echipa lui Depp

Avocatul din divertisment Richard Marks și specialistul în proprietate intelectuală Doug Bania au depus mărturie în calitate de martori experți, ambii spunând instanței că au analizat impactul articolului Washington Post asupra reputației și carierei lui Depp.

Descriind de ce coloana lui Heard era diferită de poveștile anterioare care fuseseră scrise despre acuzațiile sale, domnul Marks a spus că a fost publicată într-un „ziar emblematic, dacă vreți, de actualitate americană” – nu un „jurnal de comerț” sau o „cârpă”. iar articolul era „destinat pentru Hollywood”.

Hollywood a avut subiectul „tare și clar”, a spus el, și că rubrica a fost „devastatoare” pentru Depp.

Bania a spus că cercetările sale, bazate pe Google Analytics și „Q Scores” – care măsoară gradul de simpatie al unei celebrități – au arătat că articolul a avut un impact negativ asupra reputației lui Depp. „Mai puțini oameni l-au plăcut”, în urma acuzațiilor lui Heard și a articolului din Washington Post, a spus domnul Bania, iar acoperirea a devenit, de asemenea, negativă.

Cu toate acestea, echipa lui Heard a ridicat întrebări cu privire la dovezile domnului Bania, spunând că impactul a fost mai mare după ce primele acuzații au fost publicate în 2016 decât după rubrica din 2018.

Depp vs. Heard: Contextul

Actorii Amber Heard și Johnny Depp participă la premiera filmului
Imagine:
Heard și Depp fotografiați la premiera din New York a filmului The Rum Diary în 2011. Foto: AP Photo/Evan Agostini

Fostul cuplu a început să se întâlnească după ce s-a întâlnit pe platoul de filmare al filmului The Rum Diary din 2011 și s-a căsătorit la Los Angeles în februarie 2015. S-au despărțit în mai 2016, Heard depunând un ordin de restricție.

Depp îl dă acum în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari (38,2 milioane de lire sterline) la Tribunalul de circuit al comitatului Fairfax, Virginia, din cauza articolului la persoana întâi din 2018, în care se descrie pe ea însăși ca „o personalitate care reprezintă violența domestică”.

Coloana lui Heard nu îl menționează pe nume Depp, dar el susține că este un exemplu de „defăimare implicită”, deoarece părți ale articolului se referă în mod clar la acuzațiile de abuz pe care le-a făcut în 2016, când a cerut divorțul și a obținut un ordin de restricție temporar împotriva lui. . . Heard a emis o cerere reconvențională de 100 de milioane de dolari (76,4 milioane de lire sterline).

Citeste mai mult:
Procesul din Marea Britanie împotriva The Sun – ce s-a întâmplat?

De ce Depp și Heard sunt din nou în instanță?

Depp neagă cu hotărâre acuzațiile de abuz – iar până acum procesul a audiat de la mai mulți martori care susțin că Heard l-a agresat fizic. Cu toate acestea, Heard și martorii săi nu au început încă mărturia.

Procesul a intrat acum în a patra săptămână și este de așteptat să dureze șase săptămâni în total, cu o pauză de o săptămână săptămâna viitoare.

În declarațiile de deschidereAvocații actorului au spus că fostul său se pregătea pentru „performanța vieții” în timpul procesului, în timp ce echipa sa de avocați a spus că cazul va expune persoana „adevărată” din spatele „famei” și „costumul de pirat”.

Add Comment