Kanye West a Ieșit în timpul monologului Kim Kardashian SNL

Episodul de săptămâna trecută din The Kardashians a prezentat debutul lui Kim Kardashian la Saturday Night Live, deși nu a arătat niciun moment intrigant despre care Kim a vorbit în noul episod, care a debutat joi, la 12 p.m. ET / 9 p.m. PT doar pe Hulu.

Vedeta și mogul de reality TV în vârstă de 41 de ani se plimba pe dealurile din Calabasas împreună cu sora ei Khloe aproape de sfârșitul episodului, când a dezvăluit că fostul ei Kanye West a ieșit în timpul monologului ei.

Kim îi spusese clar întregii ei familii că nimeni nu este interzis și că avea să-și bată joc de toți cei din apropierea ei, dar Kanye nu era fericit că îl numea doar „rapper” și că folosea cuvântul „ divorț”. .’

Vorbește: Vedeta și mogul de reality în vârstă de 41 de ani se plimba pe dealurile din Calabasas cu sora ei Khloe spre sfârșitul episodului, când a dezvăluit că fostul ei Kanye West ieșise în timpul monologului ei.

Nu mulțumit: Kim a spus clar întregii ei familii că nimeni nu este interzis și că avea să-și bată joc de toată lumea din apropierea ei, dar Kanye nu era fericit că îl numea doar „rapper” și că a folosit cuvântul „divorț”

Nu mulțumit: Kim a spus clar întregii ei familii că nimeni nu este interzis și că avea să-și bată joc de toată lumea din apropierea ei, dar Kanye nu era fericit că îl numea doar „rapper” și că a folosit cuvântul „divorț”

Surorile au ieșit la plimbare când Khloe l-a întrebat pe Kim cum merg lucrurile cu Kanye, dezvăluind că și-a părăsit monologul Saturday Night Live din cauza uneia dintre glumele ei.

„A ieșit pe SNL, ca în mijlocul unui monolog, așa că nu am mai vorbit cu el de atunci”, i-a spus Kim lui Khloe, înainte ca episodul să arate gluma care l-a scos.

“M-am căsătorit cu cel mai bun rapper din toate timpurile, cu cel mai bogat bărbat de culoare din America. Când am divorțat, ar trebui să știți că s-a rezumat la un singur lucru: personalitatea lui”, a spus Kim în timpul apariției sale la SNL, care a făcut râsul publicului.

Monolog:

Monolog: „A ieșit pe SNL, ca în mijlocul unui monolog, așa că nu am mai vorbit cu el de atunci”, i-a spus Kim lui Khloe, înainte ca episodul să arate gluma care l-a scos.

Kim îi spune lui Khloe în drumeția lor că Kanye a fost supărată pentru că „a folosit cuvântul divorțat, așa că și-ar fi dorit să fi spus cuvântul depus pentru divorț”.

„Era supărat că am spus și că este rapper. A spus: „Sunt mult mai mult decât un rapper”. Nu pot să cred că ai spus rapper”, i-a spus Kim lui Khloe.

Kim a adăugat într-o mărturisire că nu a intenționat niciodată „să jignească pe nimeni și nu am vrut niciodată să rănesc pe nimeni, dar pentru asta a fost acel monolog, să facă o glumă”.

Supărați: Kim a adăugat în mărturisire că nu și-a dorit niciodată

Ofensă: Kim a adăugat într-o mărturisire că ea nu a vrut niciodată „să jignească pe nimeni și eu nu am vrut să rănesc pe nimeni, dar pentru asta a fost acel monolog, să facă o glumă”

“M-am batjocorit de mine, mi-am batut joc de mama, mi-am batut joc de tot ceea ce era personal pentru mine. Totul este distractie si jocuri si se pare ca nu a fost pentru el”, a spus ea.

Kim îi spune lui Khloe că a fost la „atât de multe discursuri și lucruri care nu au fost cele mai confortabile pentru mine”, adăugând că nu va „o face niciodată de rușine și nu va pleca”.

Khloe a adăugat că au existat o serie de „poziții publice puternice pe care le-a luat în multe domenii diferite pe care nu le-ai fi luat” și că ea a fost mereu alături de el.

Amuzat: „M-am batjocorit de mine, mi-am făcut mișto de mama, am făcut mișto de tot ce îmi este personal.  Totul este distracție și jocuri și se pare că nu a fost pentru el', a spus ea.

Amuzat: „M-am batjocorit de mine, mi-am făcut mișto de mama, am făcut mișto de tot ce îmi este personal. Totul este distracție și jocuri și se pare că nu a fost pentru el’, a spus ea.

„Este atât de obișnuit să obțină exact ceea ce își dorește. Nu am mai văzut așa ceva. Adică, bine pentru el, dar hei, nu se va întâmpla aici”, spune Kim.

Kim adaugă în mărturisire că împarte patru copii cu Kanye și că încă vrea să aibă o relație sănătoasă cu el.

„Dar după ce a apărut SNL, am simțit că trebuie să mă concentrez pe bar și să obțin puțină energie nouă”, a spus ea în mărturisire, înainte ca Kim și Khloe să înceapă să urce dealul.

Energie nouă:

Energie nouă: „Dar după ce a apărut SNL, am simțit că trebuie să mă concentrez asupra barului și să obțin o energie nouă”, a spus ea în mărturisire, înainte ca Kim și Khloe să înceapă să urce dealul.

Înainte de a se îmbarca în SNL, Kanye a făcut-o să plângă pe Kim cu un gest incredibil – zburând înapoi la Los Angeles pentru a-i asigura vechea casetă sexuală a lui Kim în întregime.

Ea a izbucnit în lacrimi când le-a povestit familiei și prietenilor cei mai apropiați ceea ce a fost de atunci singura apariție a lui Kanye în The Kardashians de la debut.

Totuși, la doar câteva ore după acel gest, el a plecat în timpul marelui moment al lui Kim, ceea ce a supărat-o clar.

Lacrimi: Înainte de a apărea pe SNL, Kanye a făcut-o pe Kim să plângă cu un gest incredibil - zburând înapoi la Los Angeles pentru a securiza vechea casetă sexuală a lui Kim în întregime pentru ea

Lacrimi: Înainte de a apărea pe SNL, Kanye a făcut-o pe Kim să plângă cu un gest incredibil – zburând înapoi la Los Angeles pentru a securiza vechea casetă sexuală a lui Kim în întregime pentru ea

Gestul: Cu toate acestea, la doar câteva ore după gest, el a plecat în timpul marelui moment al lui Kim, ceea ce a supărat-o clar.

Gestul: Cu toate acestea, la doar câteva ore după gest, el a plecat în timpul marelui moment al lui Kim, ceea ce a supărat-o clar.

Kim și Kanye au început să se întâlnească în aprilie 2012, când încă erau căsătoriți legal cu Kris Humphries, și s-au căsătorit în mai 2014 în Florența, Italia.

Ei au împreună patru copii – North, 8, Saint, 6, Chicago, 4 și Psalm, 2 – de-a lungul celor aproape zece ani împreună.

Kim a cerut divorțul în februarie 2021, invocând diferențe ireconciliabile, și a început să se întâlnească cu starul SNL Pete Davidson în noiembrie 2021.

Întâlniri: Kim și Kanye au început să se întâlnească în aprilie 2012, când încă erau căsătoriți legal cu Kris Humphries, și s-au căsătorit în mai 2014 în Florența, Italia.

Întâlniri: Kim și Kanye au început să se întâlnească în aprilie 2012, când încă erau căsătoriți legal cu Kris Humphries, și s-au căsătorit în mai 2014 în Florența, Italia.

.

Add Comment