Kate Middleton o înlocuiește pe Queen într-o rochie uimitoare de 785 de lire sterline

Kate Middleton s-a îmbrăcat elegant pentru a prezenta prestigiosul premiu la cel de-al cincilea eveniment consecutiv care sărbătorește designul vestimentar britanic – în timp ce mulțimile o așteptau cu nerăbdare pe ducesa de Cambridge

Încărcare video

Videoclipul nu este disponibil

Kate Middleton îl întâlnește pe designerul de modă Edward Enninful

Ducesa de Cambridge a strălucit în nuanțe de bijuterii în timp ce s-a alăturat celor mai buni din modă astăzi.

Kate i-a înmânat premiul Reginei Elisabeta a II-a pentru design britanic la un eveniment al British Fashion Council noului designer Saul Nash și a fost răsfățată cu un spectacol „immersiv” de la modelele ei de dans.

Purtând o rochie verde strălucitoare de 785 de lire sterline a designerului londonez de origine canadiană Edeline Lee, cu cercei de aur și părul ei drept, Kate a dominat multe modele când l-a întâlnit pe puternicul director editorial european al Vogue, Edward Enninful, precum și pe vedetele emergente ale industria modei.

Aflat la al cincilea an, Premiul Regina Elisabeta a II-a pentru Design Britanic a recunoscut rolul cultural și comercial pe care l-au jucat industria britanică de design și mode pe tot parcursul domniei Majestății Sale.Ducesa discută cu directorul executiv al British Fashion Council, Caroline Rush
(

Imagine:

Getty Images)Kate a înmânat premiul designerului britanic din Guyana Saul Nash.
(

Imagine:

Dave Benet/Getty Images)

Premiul inaugural a fost anunțat și prezentat lui Richard Quinn în februarie 2018, când Regina a făcut prima ei vizită la Săptămâna Modei de la Londra.

Ducesa a vizitat Muzeul de Design, la o aruncătură de băţ de Palatul Kensington, întâlnindu-se pe fiecare dintre cei 23 de finalişti NEWGEN ai British Fashion Council.

Printre ei s-a numărat și Chet Lo, în vârstă de 25 de ani, a cărui jachetă cu vârfuri tricotate i-a atras atenția lui Kate – și nu a rezistat să întindă mâna pentru a o atinge.Kate și președintele British Fashion Council, Stephanie Phair, discută cu câștigătorii NEWGEN
(

Imagine:

PENNSYLVANIA)

Apoi a spus: „I-am spus că m-am născut în Hong Kong și că m-a inspirat fructul durian de acolo. Îmi place să mă inspir din moștenirea mea.

„Ea a fost incredibil de amabilă și generoasă cu timpul petrecut cu toți creatorii.

„Este o femeie incredibil de grațioasă. De fapt, am lucrat pentru brandul pe care îl poartă, așa că de îndată ce a intrat m-am gândit „Recunosc asta!” “

Ducesa a vorbit și cu Steven Stokey-Daley, în vârstă de 25 de ani, care deține o marcă de îmbrăcăminte în ascensiune, SS Daley, inspirată din istoria aristocrației britanice.Premiul Regina Elisabeta a II-a a fost acordat de Camilla, Prințesa Anne în 2020 și Sophie, Contesa de Wessex anul trecut
(

Imagine:

PENNSYLVANIA)Catherine, ducesa de Cambridge din Marea Britanie, discută cu președintele British Fashion Council, Stephanie Phair
(

Imagine:

REUTERS)

„Desenele mele sunt inspirate de moștenirea britanică, aristocrația trecutului, atât de amabil cu lumea lor. Sunt un băiat din clasa muncitoare din Liverpool, așa că nu sunt din același mediu, dar mă fascinează.

„Era pur și simplu drăguță și chiar a vrut să-mi vorbească despre sustenabilitate și despre acele aspecte ale procesului de proiectare.”

Conner Ives, 26 de ani, din New York, i-a povestit ducesei cum visase să studieze moda la Londra de la 12 ani.

De atunci a absolvit prestigioasa Central Saint Martin’s și tocmai și-a organizat prima prezentare de modă.Kate aplaudă după ce a anunțat câștigătorul „Premiului Regina Elisabeta a II-a pentru Design Britanic” la ceremonia de premiere
(

Imagine:

POOL/AFP prin Getty Images)

„I-am spus că Londra este un centru atât de important al creativității, încât nu aș vrea să fiu nimeni altcineva.

„De când sunt aici, am fost atât de hrănit și încurajat, este o experiență pe care nu aș fi avut-o în altă parte în lume.

„Nu voi uita niciodată ziua în care s-a căsătorit – a fost aceeași zi cu părinții mei.

„Trebuia să crească și să se dezvolte într-o astfel de lumină și a rămas mereu fidelă ea însăși.”

Prezentat primului câștigător al premiului de design, Richard Quinn, Kate l-a întrebat: „Cum a evoluat afacerea ta de atunci?”

„Oh grozav, pur și simplu uimitor”, i-a spus el.Edward Enninful, redactorul șef al Vogue britanic
(

Imagine:

Getty Images)Kate, Caroline Rush și CEO-ul Design Museum Tim Marlow vorbesc la ceremonia de premiere de miercuri
(

Imagine:

Dave Benet/Getty Images)

„A făcut prețul o diferență pentru marca dumneavoastră? ” ea a raspuns.

„Oh, da, absolut”, a adăugat el.

Edward Enninfulm de la Vogue a colaborat recent cu ducesa de Sussex când a editat biblia modei în 2019.

Vorbind despre conversația sa cu Kate: „Vorbeam despre modul în care moda este cu adevărat democratică, se simte foarte străină, dar de fapt oferă o șansă atâtor oameni diferiți din atât de multe medii diferite.

„Meșteșugul… și să fii cu adevărat mândru de ceea ce se întâmplă în Marea Britanie. Ea spunea că Marea Britanie este atât de importantă și conduce drumul în lume.

„Saul Nash este un exemplu strălucitor în acest sens. Este atât de tânăr și incluziv, îi pasă cu adevărat să cultive alte tinere talente. Studioul său este atât de divers.Premiul Regina Elisabeta a II-a este acordat anual unui designer emergent de design britanic la un eveniment organizat de British Fashion Council
(

Imagine:

Getty Images)

„El este cu adevărat un exemplu strălucitor a ceea ce ne dorim să fie această țară. Am trecut prin izolare, care a fost dură, dar cred că am ieșit dintr-o industrie mai prietenoasă.

„Indiferent ce se întâmplă în lume, Londra este locul creativității.

„Dacă ești un tânăr designer, trebuie să fii la Londra. Acolo ești hrănit”.

El a spus despre ducesă și despre simțul ei evolutiv al stilului: „Simt că a reușit să crească atât de grațios.

„Stilul ei inspiră o mulțime de oameni, se identifică cu ea, dar fără a pierde ceea ce este important pentru ea”.

Întrebat despre știrile potrivit cărora ducesa de Cornwall ar trebui să devină cea mai recentă coperta regală a Vogue, el a râs răutăcios și a spus: „Așa se spune, dar nu pot spune mare lucru Telefonul meu sună, dar nu pot spune nimic. nu pot comenta!

„Este pur și simplu minunat să te poți întoarce și să sărbătorești creativitatea britanică”.

Citeste mai mult

Citeste mai mult

.

Add Comment