Kim Cattrall dezvăluie că a auzit prima dată despre asta și exact așa pe rețelele sociale

Kim Cattrall a dezvăluit că nu i s-a cerut niciodată să facă parte din noua repornire a filmului Sex And The City And Just Like That… și că i s-a părăsit inima din cauza unei intrigi dintr-un al treilea film aruncat în care personajul ei a primit „nedorit” al lui Miranda Hobbes. dick pics’ Brady, fiul de 14 ani.

“Nu mi s-a cerut niciodată să fac parte din reboot. Mi-am clarificat sentimentele după cel de-al treilea film posibil, așa că am aflat ca toți ceilalți – pe rețelele de socializare”, a declarat actrița în vârstă de 65 de ani pentru Variety.

Când a fost întrebată cum s-a simțit când a aflat despre repornire, ea a răspuns: „Am fost ca „Ooooh”. Ce mai faci…”

„Nu mi s-a cerut niciodată să particip la reboot”: Kim Cattrall a vorbit despre decizia ei de a sări peste spin-off-ul Sex And The City And Just Like That… într-un interviu cu Variety pentru numărul lor Power Of femei

Intervievatorul a oferit: „Cum va funcționa asta?”

‘Tu ai spus-o. Nu eu, a răspuns Kim.

„Este o mare înțelepciune să știi când este suficient”, a spus Kim despre faptul că nu se mai întoarce la spectacol. „De asemenea, nu am vrut să compromit ceea ce a însemnat spectacolul pentru mine. Calea de urmat părea clară.

Kim a interpretat-o ​​pe faimoasa publicista sexuală Samantha Jones în Sex And The City și ar fi sărit peste spin-off din cauza unei cearte de lungă durată cu co-starul ei Sarah Jessica Parker.

Kim spune că a citit scenariul celui de-al treilea film și a fost dezamăgită să vadă cum se va desfășura povestea Samanthai. Se pare că Samantha urma să primească „fotografii cu pula” nedorite de la fiul lui Miranda, în vârstă de 14 ani.

Rol emblematic: Kim a interpretat-o ​​pe celebra publicista HIV-pozitivă Samantha Jones în Sex And The City

Rol emblematic: Kim a interpretat-o ​​pe celebra publicista HIV-pozitivă Samantha Jones în Sex And The City

„Este sfâșietor”, a spus Kim despre poveste.

Lui Kim i-ar fi plăcut mai degrabă să vadă ca Samantha să fie forțată să-și vândă compania de relații publice „un tip care poartă hanorac” în urma crizei financiare din 2008.

„De ce nu poate Samantha, care deține compania ei de PR, să o vândă – poate a fost nevoită să o vândă din cauza unor probleme financiare? 2008 a fost dificil. Unii oameni încă se recuperează. A trebuit să-l vândă unui tip care poartă un hanorac și asta e dilema pe care o are. Adică, acesta este un scenariu care i-a trecut prin minte unuia dintre reprezentanții mei și mi s-a părut o idee grozavă. Este un conflict. În loc de un băiat minor… spuse ea.

În cele din urmă, Kim a decis să nu participe la al treilea film după ce a văzut lipsa de progres a personajului ei.

Tăiați legăturile: Se pare că a sărit peste spin-off din cauza unei cearte de lungă durată cu colega ei, Sarah Jessica Parker

Tăiați legăturile: Se pare că a sărit peste spin-off din cauza unei cearte de lungă durată cu colega ei, Sarah Jessica Parker

„Mi-aș dori să avem cu toții un fel de eveniment care să justifice un al treilea film. Nu s-a întâmplat asta. Dar, de asemenea, eram pregătit. Și exact asta îmi doream: să fiu în locuri diferite, jucând personaje diferite, pentru că sunt un actor de caracter.

„Și oricât de dificil a fost și oricât de înfricoșător ar fi să te ridici și să nu fii intimidat de presă sau de fani sau de oricine – pentru a spune doar, sunt bine”. Sunt pe această pistă. A fost atât de grozav să lucrez cu tine. Mi-a plăcut atât de mult, dar iată-mă.

Ea a umbrit noua serie, spunând că este în esență aceeași cu povestea celui de-al treilea film, care l-a văzut și pe Mr. Big murind.

“Serialul este practic al treilea film. Așa a fost creativ”, a spus ea.

„Mi-a plăcut atât de mult, dar iată-mă”: în cele din urmă, Kim a decis să nu participe la al treilea film după ce a văzut lipsa de progres a personajului ei.

Kim era cu adevărat gata să arunce prosopul după filmarea celui de-al doilea film SATC.

„Totul în mine a spus: „Am terminat”, a spus Kim.

Totuși, ea apreciază că fanii observă absența personajului ei. ‘Am ajuns la concluzia că cel mai mare compliment pe care îl pot face ca actor nu trebuie ratat.

Kim a abordat, de asemenea, relația ei cu co-starurile ei, cu care se pare că nu a fost de acord în timp ce filma serialul. Kim a spus că au avut o relație profesională, dar nu i-a considerat niciodată prieteni.

„Am terminat”: Kim era cu adevărat gata să arunce prosopul după filmarea celui de-al doilea film SATC

„Cred că am fost colegi. Colegii mei nu sunt prietenii mei. A fost profesionist.

Kim nu plănuiește niciodată să-și reia rolul emblematic.

„Este un nu”, a spus ea despre o posibilă revenire. „Este puternic să spui nu”.

Deși nu a avut nicio dorință să se întoarcă în spectacol, Kim a avut amintiri frumoase despre legătura ei cu Samantha și despre dezvoltarea personajului ei.

Kim a mai dezvăluit că a refuzat rolul de trei ori înainte de a se alătura în sfârșit spectacolului.

„Nu credeam că pot face asta”: Kim a dezvăluit, de asemenea, că a refuzat rolul de trei ori înainte de a se alătura în sfârșit spectacolului

„Am refuzat de trei ori. Nu credeam că o pot face. La 42 de ani, chiar nu credeam că o pot face. Am spus în cele din urmă: „Aici faci o greșeală”. Am făcut pilotul – a fost bine, dar pur și simplu nu era acolo. Și apoi a început să-și găsească drumul. Mi-am dat seama, pentru că nu mai făcusem niciodată un serial, că cu cât interpretezi personajul, ca la teatru, cu atât adaugi și schimbi mai mult. Îmi amintesc că într-o zi a ieșit un râs și m-am gândit: „La dracu, asta e grozav. Sam tocmai a avut un râs nou”.

Kim a recunoscut că a fost „ciudat” să vezi că spectacolul continuă cu Samantha fără ea.

— E ciudat, nu-i așa? Nu știu cum să procedez. S-a terminat pentru mine, așa că nu mai continuă. Cred că m-aș gândi mai mult dacă nu aș avea ceva de genul „Queer as Folk” sau „How I Met Your Father”. Este un fel unde sunt centrat. Se simte ca un ecou al trecutului.

“În afară de sentimentul cu adevărat minunat de – este rar în afacerea mea – oamenii vor mai mult, mai ales la 65 de ani. Este puternic, că am lăsat în urmă ceva de care sunt atât de mândru. Mi-a plăcut. Mi-a plăcut atât de, așa că, atât de mult. Este o competiție dură. Spectacolul original este în toată imaginația noastră. Dar pentru mine, este curat.

„Nu vreau să fiu niciodată pe un platou și să nu fiu acolo”: Cattrall spune că s-a despărțit de spectacol; in poza 2020

Explicând pauza ei „curată”, ea a spus: „Da, asta a fost cu ani în urmă. Era 2017 când se întâmplau toate acestea. M-am gândit doar: „Nu, este adevărat”. Și nu poți merge împotriva acestui sentiment. Nu vreau să fiu niciodată pe un platou și nu vreau să fiu acolo.

Kim a mai spus că nu cunoștea remarcile lui Sarah, care a spus că nu ar fi de acord ca Kim să se întoarcă ca Samantha.

„Nu cred că am citit-o”, a spus ea.

„Nu s-ar întâmpla oricum”, a adăugat ea. „Deci nimeni nu trebuie să-și facă griji”.

Deloc surprinzător, ea nu a văzut niciuna dintre noile reporniri.

„Nu cred că am citit-o”: Kim nu era la curent cu observațiile lui SJP, care a spus că nu ar fi de acord ca Kim să se întoarcă în rolul Samantha

Kim a fost implicată într-o ceartă publică cu Sarah de ceva vreme încoace – numindu-și fostul nume co-staruri „crude” și „toxice” de-a lungul anilor – și mulți oameni cred că de aceea nu a vrut să participe la noul spectacol. .

Potrivit Cosmopolitan, Sarah a câștigat un salariu mult mai mare decât co-starurile ei în timpul petrecut în emisiune – ceea ce a dus în cele din urmă la dispariția ei în 2004.

„Am simțit că, după șase ani, era timpul ca noi toți să participăm la bonanza financiară Sex and the City”, a spus Kim într-un interviu din 2004 despre diferența de salariu, imediat după sfârșitul seriei.

„Când nu păreau entuziasmați de asta, m-am gândit că e timpul să merg mai departe”.

Cu toate acestea, ani de zile după ce Sex and the City s-a încheiat, Sarah și Kim au negat că ar exista vreo durere între ei și chiar au continuat să filmeze împreună două filme SATC.

„Colegii mei nu sunt prietenii mei”: actrița a vorbit despre relația ei cu foștii ei colegi de vedetă și a spus că au o relație „profesională”

Dar în 2017, lucrurile au scăpat de sub control când Kim a decis că nu vrea să facă parte din al treilea film Sex and the City.

„Răspunsul a fost simplu: „Mulțumesc, dar nu. Sunt bine”, a spus Kim la acea vreme în timpul unui interviu cu Piers Morgan.

„Nu este vorba despre mai mulți bani, nu este vorba despre mai multe scene… Este vorba despre o decizie clară, o decizie puternică în viața mea, să închei un capitol și să încep unul pe altul am 61 de ani. Este acum.

Multe dintre vedetele serialului au apelat pe Twitter pentru a-și împărtăși dezamăgirea față de anularea celui de-al treilea film, iar Kim i-a numit pe foștii ei coprotagonisti „toxici” pentru că nu a contactat-o ​​în privat.

Ea a continuat: „Nu am fost niciodată prieteni. Am fost colegi și, în anumite privințe, este un loc foarte sănătos.

Ceartă: Kim a fost implicată într-o ceartă publică cu Sarah de ceva vreme - numindu-și de-a lungul anilor numele fostei sale vedete „crude” și „toxice” - și mulți oameni cred că de aceea nu a vrut să participe la noul spectacol.

Ceartă: Kim a fost implicată într-o ceartă publică cu Sarah de ceva vreme – numindu-și de-a lungul anilor numele fostei sale vedete „crude” și „toxice” – și mulți oameni cred că de aceea nu a vrut să participe la noul spectacol.

„Nimeni nu ridică telefonul și nu încearcă să te contacteze și să-ți spună: „Ce mai faci? Acesta ar fi fost modul de a face față. Este, se pare, o relație toxică.

Sarah a răspuns apoi la afirmațiile lui Kim în timp ce discuta cu Andy Cohen.

“Mi s-a părut foarte supărător pentru că nu așa îmi amintesc experiența noastră. Este trist, dar tot cred că ceea ce ne unește este acea experiență singulară”, a spus el, a declarat ea.

„A fost o experiență profesională, dar a devenit personală pentru că au fost ani și ani din viața noastră, așa că sperăm că asta umbrește tot ce s-a spus recent.”

În 2018, Kim a trântit-o pe Sarah într-o postare pe Instagram după ce fratele ei, Chris, s-a sinucis brusc.

Potrivit lui Kim, Sarah a încercat să ia legătura și să-și transmită condoleanțe, dar ea a numit-o „o „reamintire dureroasă a cruzimii ei” în timpul petrecut în emisiune.

„Atingerea ta continuă este o amintire dureroasă a cât de crud ai fost atunci și acum”, a scris ea.

— Tu nu ești familia mea. Nu esti prietenul meu. Așa că vă scriu pentru a vă spune pentru ultima dată să nu mai exploatați tragedia noastră pentru a vă restabili personajul de „fată drăguță”.

.

Add Comment