Stoc PS5 – în direct: Cele mai recente știri despre reaprovizionare de la Amazon, GameStop, Argos și multe altele<p>Cine altcineva ar mai putea reaproviziona consola?</p>
<p>” src=”https://static.independent.co.uk/2022/05/04/08/ps5%202%20copy%20%281%29.jpg?quality=75&width=982&height=726&auto=webp” srcset= „https://static.independent.co.uk/2022/05/04/08/ps5%202%20copy%20%281%29.jpg?quality=75&width=320&auto=webp&crop=982:726,smart 320w, https://static.independent.co.uk/2022/05/04/08/ps5%202%20copy%20%281%29.jpg?quality=75&width=640&auto=webp&crop=982:726,smart 640w”/ ></amp-img><figcaption class=

Cine altcineva ar mai putea reaproviziona consola?

(iStock/The Independent)

UPDATE: pachetele PS5 sunt disponibile în prezent pe Joc. Citiți mai departe pentru mai multe informații.

A trecut aproape un an și jumătate de când PS5 a fost lansat pentru prima dată în Marea Britanie, dar suntem cu toții încă aici, ne scărpinăm în cap și ne străduim cu disperare să găsim o consolă.

De ce? Toate datorită penuriei globale de semiconductori cauzate de pandemia de coronavirus, desigur. Asta înseamnă că consolele sunt încă greu de găsit, atât online, cât și în magazine. Și când consolele ajung în sfârșit, sunt adesea preluate în câteva minute.

Dar situația se îmbunătățește – încet. Aprilie a fost una dintre cele mai bune luni pentru rezerve de la începutul anului 2022. Luna a văzut consolele PS5 disponibile pe PlayStation Direct, ShopTo, Currys, Argos, AO, Game, Smyths Toys, Very și mulți alți retaileri independenți. Suntem acum în prima săptămână a lunii mai, sperăm că avântul va continua pe măsură ce ne îndreptăm încet spre vară.

Blogul nostru live este aici pentru a vă aduce una dintre consolele evazive de ultimă generație de la Sony, precum și pentru a vă oferi detalii despre cele mai bune jocuri și accesorii de luat cu noul dvs. aparat, plus cele mai recente recenzii de jocuri. Dacă doriți să știți care comercianți cu amănuntul online vor reaproviziona primii, continuați să derulați pentru a primi actualizări pe măsură ce apar.

Citeste mai mult:

Verificați mai jos stocul PS5 din Marea Britanie:

Verificați mai jos stocul de vânzare cu amănuntul PS5 din SUA:

1651674747

Cele mai bune jocuri de pe PS5 în 2022

PS5 a fost lansat din noiembrie 2020 și, pe măsură ce consola începe să devină mai ușor disponibilă, biblioteca sa de jocuri a crescut abia în acei doi ani.

Una dintre preferatele noastre, Camera de joacă a lui Astro, este inclus cu fiecare PS5. Este o odă minunată pentru unele dintre cele mai frumoase momente ale Playstation și reușește să încapsuleze fiecare generație la care a făcut parte de la lansarea Playstation-ului original.

Dacă ești pregătit pentru provocare, Inelul Eldenului (49,99 GBP, Currys.co.uk) este, de asemenea, pe cale să devină cel mai bun joc de lansat în 2022. Își merită reputația de joc dur, dar dacă poți să investești timp (și rune) pentru a-l depăși mulți șefi, puține experiențe de joc sunt la fel de pline de satisfacții.

Pickering Jasper4 mai 2022 15:32

1651671087

Oferte de precomandă „F1 2022”.

Dacă sunteți un fan al curselor, atunci fără îndoială veți căuta să ridicați o copie a celei mai recente tranșe a F1 serie.

Dezvoltat de Codemasters și publicat acum de EA, F1 22 este cea mai recentă intrare și se va baza pe sezonul curent al Campionatului Mondial de Formula 1. Jocul este programat să fie lansat pe 1 iulie 2022.

Dacă sperați să ridicați o copie, am adunat câteva dintre cele mai bune oferte pe care le-am găsit de la o serie de retaileri diferiți, inclusiv „Ediția Campionilor”, care include conținut bonus:

Pickering Jasper4 mai 2022 14:31

1651667547

Săptămâna Amazon Play

Amazon Gaming Week este aici cu o mulțime de oferte pentru toate lucrurile legate de jocuri. Vânzarea durează aproximativ o săptămână și anul acesta se desfășoară în prezent în perioada 2-8 mai.

În timp ce Prime Day este programat să aibă loc la sfârșitul acestui an, evenimentul de jocuri al gigantului cumpărături este încă o modalitate excelentă de a începe lucrurile cu o economie destul de decentă la electronice scumpe. Și am observat deja economii de până la 88% la anumite articole, ceea ce face ca acesta să aibă o valoare excepțională de bună.

Există o mulțime de alte oferte, totuși, așa că dacă ați reușit să puneți mâna pe o consolă, acum este un moment grozav pentru a vă construi biblioteca de jocuri. Citiți ghidul nostru cuprinzător de cumpărare pentru a cumpăra cele mai bune oferte Amazon Gaming Week.

Pickering Jasper4 mai 2022 13:32

1651663887

Abonați-vă la buletinul informativ IndyBest

Am ajutat să obținem un PS5 de la Game și vrem chiar mai mult prezentare generală a achizițiilor?

De ce să nu vă înscrieți la buletinul informativ gratuit IndyBest, unde puteți obține acces la cele mai bune oferte și recapitulări ale produselor obligatorii ale săptămânii alese de echipa noastră de experți.

Rezumatul nostru la îndemână îți ajunge în căsuța de e-mail în fiecare vineri dimineață, cu o rezumat a tuturor celor mai bune oferte ale săptămânii, astfel încât să poți lua o decizie în cunoștință de cauză despre unde să-ți cheltuiești banii câștigați cu greu.

Pickering Jasper4 mai 2022 12:31 p.m.

1651660347

La mulți ani de Ziua Războiului Stelelor!

Dacă ești un mare fan al razboiul Stelelor, atunci probabil că ești deja conștient de cât de importantă este ziua de azi dacă speri să iei niște oferte Lego pentru a sărbători.

Luna trecută am văzut și lansarea lui Lego Star Wars: Saga Skywalker, unul dintre cele mai grozave jocuri Lego de până acum și nu ne-am putut gândi la un moment mai bun pentru a revedea această versiune de familie a seriei SF de lungă durată.

În recenzia noastră, am spus: „Saga Skywalker (44,99 GBP, Amazon.co.uk) este un omagiu potrivit celei mai durabile francize de film din ultimele trei generații. Fanii ambelor proprietăți se vor bucura, în special cei suficient de tineri încât să fi ratat primele versiuni.

„Pentru fanii de multă vreme ai Lego Star Wars, Există suficiente îmbunătățiri la formula încercată și adevărată pentru a justifica o oarecare intrigă, chiar dacă doar pentru a vedea cât de departe a progresat seria.

(Jocuri TT)

Pickering Jasper4 mai 2022 11:32

1651657947

Când va avea Amazon un alt stoc?

Amazon este unul dintre cei mai mari retaileri de acolo, dar chiar și ei se luptă să se aprovizioneze din abundență cu consolele PS5. Deoarece atât de mulți oameni au consola pe lista de dorințe, aceasta tinde să se epuizeze rapid de îndată ce clienților li se spune că este disponibilă, înainte ca cineva să aibă șansa de a o obține.

Ultima oară i-am văzut reaprovizionarea pe 27 aprilie și, așa cum era de așteptat, această reaprovizionare nu a durat foarte mult. Pe baza modelelor anterioare de stoc, ne așteptăm, în general, să vedem Amazon reaprovizionare consola aproximativ o dată pe lună.

Deoarece am văzut o reaprovizionare de la ei abia săptămâna trecută, ne putem aștepta să vedem consolele PS5 să apară pe site-ul lor spre sfârșitul lunii.

Pickering Jasper4 mai 2022 10:52 a.m.

1651655487

„Orizontul de Vest este interzis”

Am văzut că un număr de pachete de jocuri au o copie a Forbidden Horizon West sunt incluse și, deși mulți oameni vor căuta să obțină o consolă autonomă mai degrabă decât un pachet, este jocul într-adevăr bun?

Ei bine, da. Realizat de Guerilla Games ca o continuare directă din 2017 Horizon Zero Dawn, jucătorii vor explora Statele Unite post-apocalpitice ca vânătoarea Aloy în timp ce călătorește pe Coasta de Vest, admirând priveliștile Nevada, California și Valea Yosemite pe parcurs.

În recenzia noastră, am spus: „În Forbidden Horizon West, Guerilla Games și-a dezvoltat căsătoria post-apocaliptică dintre tehnologie și natură pentru a crea o viziune frumos realizată a unei lumi în căutarea renașterii. Povestea îi va duce pe noi jucători în locuri neașteptate și uluitoare, iar fanii Horizon Zero Dawn vor avea răspuns la multe întrebări.

(Play Station)

Pickering Jasper4 mai 2022 10:11

1651653147

Ți-ai luat încă copia gratuită a „Fifa 22”?

Dacă ați ratat știrile, abonații PS Plus au șansa de a obține gratuit unul dintre cele mai mari titluri de pe PS4 sau PS5!

FIFA 22 (69,99 GBP, Playstation.com) poate fi descărcat pe PS4 și PS5. Acesta este ultimul episod al lungimii FIFA franciza și conține noi funcții, cum ar fi tehnologia „HyperMotion” și o nouă opțiune de a-ți crea propriul club în modul carieră.

Jocul este disponibil pentru abonați pentru întreaga lună mai și este una dintre cele mai mari oferte pentru jucători din amintirea recentă, având în vedere că FIFA 23 mai este la cateva luni distanta.

Pickering Jasper4 mai 2022 9:32 a.m.

1651650649

Ce pachete PS5 sunt disponibile de la Game?

Deși se pare că unele dintre pachetele disponibile de la Game se vând rapid, există încă o mulțime de configurații disponibile, inclusiv una cu exclusivitate Playstation. Forbidden Horizon West(519,98 GBP, Game.co.uk).

Există, de asemenea, un alt pachet disponibil cu jocul și un set cu cască fără fir 3D Pulse (609,97 GBP, Game.co.uk), care a făcut alegerea noastră pentru cele mai bune accesorii PS5.

Dacă sperați să cumpărați un controler dualsense suplimentar, acest pachet include consola, jocul, un controler și un suport de încărcare pentru acces rapid și ușor (604,96 GBP, Game.co.uk).

Toate acestea se vor epuiza destul de repede, așa că asigurați-vă că obțineți unul cât timp sunt încă disponibile.

Pickering Jasper4 mai 2022 8:50 a.m.

1651649659

Stoc disponibil la Game

Salutare tuturor și am revenit cu trackerul de bloguri live PS5!

Se pare că stocul este acum disponibil de la Game în această dimineață cu un număr de pachete, sau ca o consolă autonomă, dacă ai norocul (449,99 GBP, Game.co.uk).

Pickering Jasper4 mai 2022 8:34 a.m.

Add Comment