Toate jocurile PS Plus – Push Square

Ce sunt toate jocurile PS Plus? PSMai multde asemenea cunoscut ca si PlayStation Pluseste serviciul de abonament Sony pentru PS5 și PS4. Abonamentul este împărțit în trei niveluri: PS Plus Essential, PS Plus Extrași PS Plus Premium. Pe această pagină vom enumera toate jocurile PS Plus pe cele trei niveluri de abonament, precum și datele de expirare la care ar trebui să fii atent.

Este demn de menționat că există beneficii de a fi un abonat PS Plus dincolo de toate jocurile PS Plus enumerate pe această pagină. Principalul avantaj pentru PSMai mult membrii sunt multiplayer online, dar abonații vor primi și 10 GB spațiu de stocare în cloud pentru PS5 și PS4. Aceasta se adaugă reducerilor și demonstrațiilor exclusive. Pentru mai multe informații, consultați Toate nivelurile PS Plus explicate și Toate testele și demonstrațiile jocurilor PS5, PS4.

Dacă sunteți în căutarea unei liste actualizate în mod constant de Cele mai bune jocuri PS Plus disponibil acum, apoi îl puteți găsi prin link. Nu uitați să verificați și noi Noile date de lansare a jocului PS5 în 2022 și Noile date de lansare a jocului PS4 în 2022 ghiduri pentru cele mai recente informații despre viitoarele jocuri PlayStation.

Dacă trebuie să cumpărați un PSMai mult abonament, atunci puteți găsi De unde să cumpărați reîncărcări ieftine pentru PlayStation Wallet și abonamente PS Plus prin link.

Toate jocurile PS Plus: PS Plus Essential

PS Plus Essential este cel mai elementar nivel al PSMai mult și garantează utilizatorilor cel puțin două jocuri pt PS5 și PS4 pe luna. Aceste jocuri sunt disponibile doar pentru o lună și ar trebui adăugate la dvs biblioteca de jocuri În această perioadă. Odată ce fac parte din dvs biblioteca de jocurile vei putea descărca și reda în orice moment, atâta timp cât menții un cont activ PS Plus Essential calitatea de membru.

Toate jocurile PS Plus Essential sunt disponibile acum

Următoarele PS Plus Essential jocurile sunt acum disponibile pentru PS Plus Essential, PS Plus Extrași PS Plus Premium membri:

Toate jocurile PS Plus esențiale vor veni în curând

Următoarele PS Plus Essential jocurile vin în curând pentru PS Plus Essential, PS Plus Extrași PS Plus Premium membri:

  • Urmează să fie lansat pe 1 iunie 2022

Toate jocurile esențiale PS Plus în 2022

Nou PS Plus Essential jocurile sunt puse la dispoziția membrilor în fiecare lună. Deși următoarele jocuri nu mai sunt disponibile pentru a fi adăugate la dvs biblioteca de jocuriam inclus link-uri către toate anterioare PS Plus Essential jocurile din 2022 mai jos:

PS Plus Extra este al doilea nivel al PSMai mult și include toate avantajele și avantajele PS Plus Essential pe lângă un catalog de PS5 și PS4 jocuri care pot fi descărcate și jucate oricând.

Următoarele PS Plus Extra jocurile sunt disponibile pentru PS Plus Extra și PS Plus Premium membri:

A nota: Aceasta este o listă incompletă și va fi actualizată cu mai multe jocuri PS Plus Extra, pe măsură ce Sony pune la dispoziție informații.

Toate jocurile PS Plus: PS Plus Premium

PS Plus Premium este al treilea nivel al PSMai mult și include toate avantajele și avantajele PS Plus Essential și PS Plus Extra pe lângă un catalog de PS3, PSP, PS2și PS1 jocuri care pot fi descărcate și jucate oricând. În unele teritorii, toate PS Plus Extra și PS Plus Premium jocurile pot fi transmise și în cloud.

Următoarele PS Plus Premium jocurile sunt disponibile pentru PS Plus Premium doar pentru membri:

A nota: Aceasta este o listă incompletă și va fi actualizată cu mai multe jocuri PS Plus Premium, pe măsură ce Sony pune la dispoziție informații.

Toate jocurile PS Plus: Colecția PS Plus

Colecția PS Plus este un catalog bonus de PS4 jocuri disponibile pentru PS Plus Essential membrii pe PS5. Aceste jocuri pot fi descărcate și jucate prin compatibilitate inversă, dar nu sunt disponibile pentru PS4 proprietarii.

Următoarele Colecția PS Plus jocurile sunt disponibile pentru PS Plus Essential, PS Plus Extrași PS Plus Premium membri care joacă pe PS5:

Toate jocurile PS Plus: datele de expirare viitoare

Nu tot PSMai mult jocurile sunt disponibile pentru totdeauna. PS Plus Essential abonații trebuie să adauge jocuri la lor biblioteca de jocuri înainte ca disponibilitatea lor să expire. Odata PS Plus Essential jocul a fost adăugat la dvs biblioteca de jocuriîl poți descărca și reda oricând, atâta timp cât ai un cont activ PS Plus Essential calitatea de membru. Între timp, PS Plus Extra și PS Plus Premium jocurile pot fi șterse pentru totdeauna.

Prin urmare, este important să fiți la curent cu orice dată de expirare viitoare pentru PS Plus Essential, PS Plus Extrași PS Plus Premium Jocuri:

  • [PS Plus Collection] Persona 5 (PS4) – Disponibil până pe 11 mai 2022
  • [PS Plus Essential] FIFA 22 (PS5, PS4) – Disponibil până pe 6 iunie 2022
  • [PS Plus Essential] Triburi din Midgard (PS5, PS4) – Disponibil până pe 6 iunie 2022
  • [PS Plus Essential] Blestemul zeilor morți (PS4) – Disponibil până pe 6 iunie 2022

Aceasta completează lista noastră de toate jocurile PS Plus. Ești abonat la PS Plus Essential, PS Plus Extrasau PS Plus Premium? În opinia dumneavoastră, care sunt cele mai bune jocuri ps plus disponibil cu abonament Sony? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

.

Add Comment