tot ce trebuie să știi

Cavalerul Lunii urmeaza spoilere.

Cavalerul Lunii ne cere să îmbrățișăm haosul, iar acum fanii serialului îi cer lui Marvel să facă același lucru. Pentru că, așa cum este, Disney a făcut doar comandă Cavalerul Lunii ca o serie limitată, AKA o afacere unică.

Dar s-ar putea schimba asta? Cavalerul Lunii a fost prezentat în categoria serie limitată la Emmy, așa cum a fost Ochi de șoim a fost, dar destul de interesant, un tweet oficial care descrie trailerul final al sezonului 1 a folosit accidental sintagma „final de serie” înainte de a o schimba în „finalul sezonului”.

După ce primele două episoade au fost difuzate pe Disney+, a spus scriitorul Mohamed Diab Ciocnitorul acel „Moon Knight stai, stai mult”. Dar nici măcar el nu știe dacă asta înseamnă că vom avea un alt sezon sau dacă Pumnul lui Khonsu va apărea în altă parte în MCU.

Respiră adânc, adună voi înșivă tu și alătură-te nouă aici la spion digital pentru că vă împărtășim tot ce trebuie să știți Cavalerul Lunii sezonul 2 pe Disney+.

Cavalerul Lunii Data potențială de lansare a sezonului 2: când se va întoarce la Disney+?

mirare

da Cavalerul Lunii Într-adevăr, nu este doar o fază, așa că un al doilea sezon va dura probabil cel puțin doi ani să apară. Asta pentru că Marvel jonglează cu mai multe proiecte decât are Marc personalități, deci asta înseamnă Cavalerul Lunii va trebui să se alinieze în spatele tuturor celorlalte emisiuni noi și recurente care urmează să vină la Disney+.

Cavalerul Lunii Distribuția sezonului 2: cine va fi în el?

oscar isaac ca steven grant în moon knight

Disney+

Inainte de Cavalerul Lunii a debutat în Marvel, a spus Oscar Isaac varietate că a fost „reticent” să se alăture MCU:

„Auzisem de cătușele de aur”, a glumit el. „Din fericire, am fost cu toții de acord că asta [show] este ceea ce ne vom concentra. E istorie. Și dacă există vreun fel de viitor, cred că depinde dacă oamenilor le place, dacă vor să vadă mai mult din el și dacă găsim o poveste care merită spusă.”

Și de atunci, Isaac a abordat posibilitatea sezonului doi frontal cu ora radiouluiexplicând că:

„Cred că am abordat-o ca „aceasta este povestea” și am pus totul pe masă pe această poveste. Cu siguranță nu există un plan oficial pentru a continua. Cred că va depinde de care este povestea.”

Cu toate acestea, toată speranța nu este pierdută, Isaac a continuat să spună: „Spunând acestea, îmi place să fiu Steven. Îmi place. E ca și cum, din punct de vedere fizic, este atât de distractiv să fiu el. Deci, știi, dacă a existat o poveste care avea cu adevărat sens, aș fi bucuros să fac parte din ea.”

Deci, dacă Oscar se întoarce, probabil că i se va alătura May Calamawy ca Layla El-Fouly, F. Murray Abraham ca Khonshu și, eventual, Ethan Hawke ca Arthur Harrow, în funcție de modul în care se desfășoară cel mai recent episod.

Un actor care, din păcate, nu se va întoarce este Gaspard Ulliel în urma unui accident tragic de schi înainte de premiera serialului în 2022. Nu se știe încă dacă Marvel avea vreun plan să-și aducă personajul, Anton Mogart, înapoi pentru episoadele viitoare.

Cavalerul Lunii Intriga sezonului 2: Despre ce va fi al doilea sezon?

oscar isaac ca steven grant în moon knight

Disney+

Cavalerul Lunii este în mod deliberat bizar și experimental, cel puțin pentru Marvel, ceea ce face mai greu decât de obicei să prezici ce urmează.

Cu toate acestea, având în vedere că Jake Lockley – a treia personalitate majoră a lui Moon Knight – își face în sfârșit debutul în scena post-credite, ne imaginăm că va continua să joace un rol cheie în viitor. Dar este el un prieten sau un dușman al celorlalți alter? Ultimul „hit” al primului sezon sugerează cu siguranță că Jake este cineva cu care nu vrei să te încurci.

Scurte indicii despre răufăcătorii clasici de benzi desenate, cum ar fi Bushman, ar putea, de asemenea, să dea roade, dar toate acestea sunt presupuse Cavalerul Lunii chiar revine pentru un al doilea sezon.

Având în vedere primirea călduță a show-ului, ca să nu mai vorbim de statutul actual de serie limitată, nu ne-am mira dacă Moon Knight – și poate Layla ca noul avatar de supererou al lui Taweret – apare acum într-o serie de filme, alte povești MCU.

Și asta ar putea fi destul de interesant. Pentru că, ca și Batman, Moon Knight poate fi distribuit în multe stiluri diferite, în funcție de scriitorul la îndemână. Așa că, deși ne-am putea imagina cu ușurință Pumnul lui Khonsu luptă alături de eroi de stradă precum Daredevil, îl putem imagina și luptă cu – sau împotriva – Răzbunătorilor, în funcție de starea sa din acea zi.

Cavalerul Lunii Trailerul sezonului 2: Când putem vedea o promoție?

ethan Hawke Moon Knight

studiourile Marvel

Îi cerem în continuare lui Khonsu să înainteze rapid prin nopți pentru a accelera lucrurile, dar nici atunci nu ne așteptăm să vedem vreo înregistrare nouă pentru Cavalerul Lunii sezonul doi încă de ceva vreme. Și asta presupunând că spectacolul este chiar reînnoit.

Cavalerul Lunii Sezonul 1 este acum disponibil pentru vizionare Disney+.

Acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și încărcat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să-și furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să găsiți mai multe informații despre acest conținut și conținut similar pe piano.io

Add Comment