Un psiholog a întrebat despre cuțitul pe care Amber Heard l-a dat lui Johnny Depp cu inscripția „până la moarte”

Psihologul chemat de echipa juridică a lui Amber Heard să depună mărturie a fost întrebat despre un cuțit dat de doamna Heard lui Johnny Depp, cu inscripția „până la moarte”.

Procesul pentru calomnie dintre domnul Depp și doamna Heard a început luni, 11 aprilie, la Fairfax, Virginia, în urma procesului domnului Depp împotriva fostei sale soții în martie 2019. Domnul Depp susține că ea a calomniat într-o operațiune din decembrie 2018. -ed publicat în The Washington Post intitulat „Am vorbit împotriva violenței sexuale – și m-am confruntat cu mânia culturii noastre. Acest lucru trebuie să se schimbe”.

Dr. Dawn Hughes a văzut o fotografie a unui cuțit cu cuvintele „hasta la muerte” – „până la moarte” în spaniolă. Imaginea a apărut mai devreme în proces.

Avocatul domnului Depp, Wayne Dennison, l-a întrebat pe doctorul Hughes dacă este dovada lui că cineva care era „speriat pentru viața lor” ar oferi acest lucru partenerului său.

Există un „context”, a spus dr. Hughes.

Avocatul doamnei Heard, Elaine Bredehoft, l-a întrebat apoi pe doctorul Hughes despre acest context, la care psihologul a răspuns: „Cred că este cuțitul care are un capăt turcoaz și atunci dl Depp filma. Pădurarul singuratic și era într-o fază turcoaz”.

„Ea a cumpărat asta pentru el pentru că a crezut că va fi un cadou frumos. Frazeologia este că domnul Depp i-a spus că „singura cale de ieșire din această relație este moartea”, a spus dr. Hughes.

Psihologul a spus că doamna Heard a fost implicată în „negarea” cu privire la „abuz în relație” la acea vreme.

Ea a adăugat că comentariul domnului Depp se leagă de o discuție despre un prenupțial în care a spus: „Nu vreau, deoarece singura cale de ieșire din această relație este moartea”.

Dr. Hughes a spus că era un „motiv clinic de îngrijorare la momentul respectiv”.

Doamna Heard a părut să zâmbească în sala de judecată când domnul Dennison l-a întrebat pe doctorul Hughes dacă vorbea spaniolă înainte de a arăta imaginea cuțitului, la care doctorul Hughes a răspuns „un poquito” – „un pic”.

Dr. Hughes a spus că rapoartele doamnei Heard despre violența partenerului intim (IPV) sunt în concordanță cu „ceea ce știm și literatura” despre IPV.

— Nu aveți cunoștințe independente despre faptele care stau la baza presupusului abuz, nu-i așa? întrebă domnul Dennison.

„Sunt la curent cu multitudinea de documente pe care le-am examinat”, a răspuns dr. Hughes.

Dl Dennison a continuat să noteze că rapoartele dnei Heard de abuz către doctorul Hughes au venit după procesul lui Depp împotriva doamnei Heard, despre care Dr. Hughes a spus că este exact.

Avocatul domnului Depp a întrebat dacă o relație poate fi evaluată fără a discuta cu ambele părți.

„Puteți obține cu siguranță o mulțime de informații dintr-o singură parte, absolut”, a spus dr. Hughes.

Psihologul criminalist Dr. Dawn Hughes depune mărturie ca primul martor al apărării pentru actrița Amber Heard la Tribunalul de circuit din Fairfax County din Fairfax, Virginia, marți, 3 mai 2022.

(AP)

Psihologul a fost apoi întrebat despre conversațiile pe care le-a avut cu doamna Heard despre colegul actor James Franco, cu care doamna Heard a apărut în filmul din 2015. Jurnalele Adderall. Juriului i s-a spus la începutul procesului că domnul Depp era „gelos” pe domnul Franco, precum și pe alți actori.

Dr. Hughes a văzut unele dintre notele pe care le luase cu privire la „relațiile intime” în timp ce o evalua pe doamna Heard.

„JF – prieteni – s-a apropiat – dar chiar și-a dorit să fie cu Johnny”, se citi într-o notă. Dr. Hughes a mărturisit că doamna Heard nu a spus că este o relație intimă, ci că i-a adresat întrebarea doamnei Heard, deoarece numele ei a apărut în legătură cu chestiunea.

Alte note spun că doamna Heard s-a întâlnit cu CEO-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, la „Met Ball” și s-a întâlnit cu el după domnul Depp.

Dr. Hughes a fost apoi rugat să asculte o înregistrare audio lansată la începutul procesului, în care doamna Heard poate fi auzită spunând: „Te loveam, asta nu te lovea” domnului Depp.

„Nu te-am dărâmat… nu te-am lovit, te-am lovit”, a adăugat ea.

„Ai naiba, puiule”, a adăugat ea mai târziu.

„Am început o luptă fizică”, a recunoscut ea, apoi a părut să-l bată joc de domnul Depp, spunând că este „admirabil” pentru el să se retragă din luptă.

Dr. Hughes a spus că dacă doamna Heard îl lovește pe domnul Depp, așa cum pare să arate audio, nu ar fi „violență reactivă”.

Apoi i s-a arătat o imagine de la începutul procesului, care îl arată pe domnul Depp pe o targă, după o ceartă cu doamna Heard în Australia în 2015, în timpul căreia el susține că i s-a tăiat degetul când doamna Heard a aruncat o sticlă de vodcă – o acuzație pentru doamna. Heard neagă.

Dr. Hughes a fost de acord că rănirea domnului Depp a fost „severă”.

Domnul Dennison l-a întrebat pe doctorul Hughes dacă este în regulă să arunce sticle „pentru că soțul tău a căzut de pe cărucior”.

Dr. Hughes a spus că ar avea nevoie de mai mult context, dar a adăugat: „Nu cred că aruncarea sticlelor este acceptabilă în orice context”.

Un cuțit dat lui Depp de Heard a fost arătat în instanță

(Acte judiciare)

Psihologul a fost apoi întrebat despre notele pe care le-a luat în timpul testului doamnei Heard pentru PTSD, care includea referințe la „IPV by Johnny”.

Dr. Hughes a spus că nota se referă la „cel mai rău” episod traumatic pe care doamna Heard a spus că s-a întâmplat în viața ei.

„Amenințare cu viața”, „rănire gravă” și „violență sexuală” au fost încercuite pentru a indica „da”.

Dr. Hughes a spus că doamna Heard a experimentat „o serie de simptome PTSD în timpul Aquaman, care au interferat cu capacitatea ei de a organiza cu adevărat o mulțime de resurse pentru ea însăși”.

Amber Heard a putut fi văzută zâmbind în instanță în timpul mărturiei doctorului Dawn Hughes

(Acte judiciare)

Amber Heard a putut fi văzută zâmbind în instanță în timpul mărturiei doctorului Dawn Hughes

(Acte judiciare)

În ediția sa din 2018, doamna Heard a scris că „ca multe femei, am fost hărțuită și agresată sexual când eram la vârsta universitară. Dar am tăcut – nu mă așteptam ca depunerea plângerilor să facă dreptate și am nu m-am văzut ca o victimă”.

„Apoi acum doi ani am devenit o personalitate publică reprezentând violența domestică și am simțit întreaga forță a mâniei culturii noastre față de femeile care vorbesc”, a adăugat ea la epocă.

Deși domnul Depp nu este numit în articol, echipa sa de avocați spune că acesta conține o „implicație clară că domnul Depp este un agresor domestic”, despre care ei spun că este „categoric și evident neadevărat”. Domnul Depp solicită despăgubiri de „nu mai puțin de 50 de milioane de dolari”.

Doamna Heard a depus o cerere reconvențională de 100 de milioane de dolari împotriva domnului Depp pentru neplăcere și imunitate față de pretențiile sale.

Add Comment