Vecinul nostru a construit o extensie atingându-ne casa, făcându-ne să spargă peretele

UN CUplu susțin că vecinul lor a construit o mansardă atât de aproape de casa lor încât peretele lor sa crăpat.

Liz și Adam Peck sunt atât de disperați ca extinderea lui Debbie Ranford să fie dărâmată, încât o dau în judecată pentru „încălcare”.

4

Proprietăți East Dulwich în centrul unui rând de conversie la mansardăCredit: Champions News
Liz și Adam Peck dă în judecată vecinul după ce extinderea le-ar fi spart peretele

4

Liz și Adam Peck dă în judecată vecinul după ce extinderea le-ar fi spart pereteleCredit: Champions News
Debbie Ranford neagă că este responsabilă și a spus că munca efectuată a fost

4

Debbie Ranford neagă responsabilitatea și spune că munca făcută a fost „inevitabilă”Credit: Champions News

Adăugarea bancherului doamna Ranford a fost instalată la doar un centimetru de podul lui Peck înainte ca spațiul dintre lucarne să fie închis cu umplutură.

Și domnul și doamna Peck susțin că aceasta a dus la o scurgere de apă în casa lor de 1,5 milioane de lire sterline din East Dulwich, sud-estul Londrei, cu o „crapă mare” care a apărut în perete.

Acum își dau în judecată vecina, cerând acesteia să demonteze prelungirea sau să le plătească despăgubiri.

Tribunalul din centrul Londrei a audiat-o pe doamna Ranford să înceapă lucrările de construcție la apartamentul său cu două etaje în 2014, după ce a obținut acordul familiei Pecks.

Vecinul nostru a construit o extensie pe care o urâm - acum au luni la dispoziție să o buldozeze
Vecinul meu mi-a curățat grădina fără permisiune și cere plata

Dar doamna Peck a spus că a fost îngrozită când a aflat că, pentru a obține o mansardă mai mare, doamna Ranford le-a cerut lucrătorilor săi să construiască pe linia de delimitare și să le invadeze proprietatea.

Doamna Ranford se luptă cu cazul, spunând că familia Peck a fost de acord ca acesta să fie construit deasupra „zidului de partid” care separă cele două case.

Ea mai susține că munca depusă pentru a-i aduce pe cei doi împreună a fost „inevitabil”.

Judecătorul a auzit că cele două părți au fost amicale înainte de izbucnirea conflictului, iar doamnei Peck a primit chiar și un tur cu torțe al extinderii după cina din aprilie 2014.

Dar, dând mărturie, bărbatul în vârstă de 49 de ani i-a spus judecătorului Simon Monty QC că lucrările la care au convenit ar fi trebuit să se oprească înainte de limita dintre cele două proprietăți.

Conversia lor în mansardă se afla la doar mai puțin de un centimetru de peretele despărțit și ar fi înțeles că dormitorul doamnei Ranford trebuia poziționat astfel încât să permită spațiu pentru întreținere.

Prima dată când Pecks au aflat că a fost contactată a fost atunci când un acoperiș care investiga cauza unei scurgeri a strigat că vecinul său a construit peste limita, a spus ea.

„Nu știam că casa de alături a fost construită pe proprietatea noastră”, a declarat judecătorului doamna Peck, care conduce o afacere de îmbrăcăminte ecologică pentru copii, neutră din punct de vedere sexual.

„Pentru a vedea asta, trebuie să fii chiar la capătul grădinii noastre.

„Având în vedere notificarea pe care o semnăm, nu aveam niciun motiv să verificăm lucrările”.

Soțul ei, un compozitor-compozitor, a adăugat: „A fost un șoc să înțeleg și să descopere că s-a construit ceva foarte diferit”.

Reprezentând cuplul, avocatul Richard Egleton a spus că doamna Ranford a ales să nu lase niciun spațiu între cele două extensii, deoarece nu dorea să aibă o mansardă mai mică.

În schimb, constructorul extinsese peretele despărțit în sus pentru a fi folosit ca perete exterior al podului doamnei Ranford, spațiul dintre cele două lucarne fiind umplut cu material pe partea lui Pecks pentru a preveni deteriorarea din cauza vremii severe.

„INTERPASS”

Avocatul a susținut că lucrările au dus la „încălcare evidentă” și doamnei Ranford ar trebui să i se ordone să demonteze luminatorul pentru a elimina părțile lucrărilor de extindere care se află pe partea Pecks a graniței și peretele adiacent.

„Singura persoană care beneficiază [trespass] este pârâta doamna Ranford, deși pârâta urmărește să sugereze că munca prestată este în beneficiul reclamanților”, a spus acesta judecătorului.

„Pârâta doamna Ranford, descoperind că prelungirea reclamanților se afla la aproximativ 1,5 cm de peretele despărțit, nu și-a dorit ca camera de extensie să fie mai mică decât cea indicată în planul arhitectului său – pentru a permite un spațiu mai mare între cele două luminatoare și, prin urmare, mai ușor. întreținere – așa că am decis să continui cu opțiunea de a extinde încăperea prin construirea pe peretele despartidă.”

El a adăugat: „De asemenea, reclamanții susțin că lucrarea a afectat integritatea structurală a proprietății lor și a cauzat pagube prin aceea că în 2015 și din nou în 2018 au suferit scurgeri și fisuri în peretele despărțitor de la nivelul etajului.

„Prejudiciul este o pacoste”.

Dl Egleton a spus că ciocnirea dintre vecini le-a „distrus” ambele proprietăți, deoarece niciuna nu va putea să vândă în timp ce disputa a luat ființă.

Doamna Ranford nu a reușit de două ori să-și vândă ea însăși apartamentul, a spus el.

Prezentând mărturie, doamna Ranford a spus că construirea pe peretele partid și îmbinarea luminatoarelor era „inevitabil” din cauza reglementărilor împotriva incendiilor și în scopuri de protecție împotriva intemperiilor.

A fost destul de un șoc să înțelegi și să descoperi că s-a construit ceva foarte diferit.

Adam Peck

Niciuna dintre extensiile ei reale nu se află pe partea Pecks a graniței, doar umplutură a spus ea.

„Nu am trecut zidul în ceea ce privește clădirea noastră”, a spus ea judecătorului.

„Singura parte care se suprapune dincolo de peretele despărțit este pentru hidroizolație”.

Ea a adăugat: „Soluția pragmatică este de a numi un expert care să ne consilieze cu privire la următorul pas.

„Am fost întotdeauna dispuși să urmăm un inspector comun”.

Pecks caută o „ordonare obligatorie prin care să se solicite îndepărtarea porțiunii din prelungirea lucarnului pârâtului care este construită pe peretele obișnuit” sau daune.

Dacă extensia lucarnului este lăsată să rămână, ei doresc ca doamna Ranford să o impermeabilizeze din nou, înlocuind umplutura.

Mel B este radiant în timp ce îi face o reverență lui William în timp ce primește MBE în fața mamei ei mândre
Nick Hewer îl lovește pe fostul coleg de la Countdown după ce Anne Robinson iese

Doamna Ranford contestă pretenția familiei Pecks pe motiv că aceasta a fost depusă prea târziu după executarea lucrărilor în 2014 și că nu a existat niciun prejudiciu direct asociat.

Procesul continuă.

Dormerele sunt cele două transformări de mansardă întunecate cu acoperiș plat unite în centru

4

Dormerele sunt cele două transformări de mansardă întunecate cu acoperiș plat unite în centruCredit: Champions News

Add Comment